20160922 112637 mala

20160922 112637 malaУ Немањиној улици у Обреновцу изводе се завршни радови на реконструкцији канализационе мреже. Радови у овој улици су почети 4. августа и од сутра ће ова улица бити проходна за саобраћај. 

Директор Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација” Бранко Матић је објаснио да када се изводе радови на великој дубини често дође до благог померања рока завршетка радова.
 
– Радило се на дубини од 6 метара, санирала се деоница дужине 40 метара. Комплетна Немањина улица је велики проблем у смислу подземних канализација. Проблеми се јављају у фекалној и кишној канализацији, али и на водоводној мрежи. Имамо пројекат и грађевинску дозволу да урадимо целу деоницу, али недостатак средстава нас спречава у томе. Само ова деоница нас је коштала 11 милиона динара. Ми ћемо се трудити да уз помоћ представника Градске општине Обреновац обезбедимо средства са више страна како би решили овај вишегодињњи проблем – најавио је Матић.
 
20160922 112411 mala
 
До сада су урађене три деонице од по 30 метара. 
 
Заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић истакао је значај реконструкције ове улице.
 
– Ово је само мали део улице који је урађен, потребно нам је преко 200 милиона динара да потпуно санирамо ову улицу, али потрудићемо се да у наредном периоду решимо сву проблематику – казао је Митровић. 
 
{youtube}se6N0keMREA{/youtube}