Манифестација ”Обреновачко лето” отворена је у понедељак, 1. јула изведбом представе Позоришта на Теразијама ”Као да сам те сањао”.  Програм манифестације ”Обреновачко лето” трајаће до почетка септембра.

Културна манифестација ”Обреновачко лето” ове године као и претходних, понудиће разноврсне забавне и културне програме за публику свих узрасних категорија.

Програми  ће бити одржавани на различитим локацијама, а публика ће имати прилику да се забави и ужива током летњих месеци.

– Програме ћемо реализовати у граду, поред бање, програми ће бити одржавани и у градској библиотеци, како у новој згради, тако и у Милошевом конаку. Такође, неки програми биће реализовани у порти цркве у Обреновцу. Планирано је да се неки од програма манифестације одрже на терену фудбалскг клуба Забрежје, али и у месним заједницама Стублине, Скела – навео је председник Комсије за културу Зоран Ћорломановић.

Он је овом приликом позвао грађане, да у складу са својим интересовањима, посете неке од догађаја који ће се реализовати у оквиру манифестације ”Обреновачко лето”.