Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Ђурића краја у Грабовцу, Савске у Ратарима, Драге Вуковића Корчагина и улице Цила Исаиловића у Звечкој.

Струју данас од 8.00 до 18.00 часова неће имати пут за Руцку, Николића, Дрењански крај, насеље Оров поток, Букварска, Дурмиторска, Крајинска, Моштаничка и улица Димитрија Туцовића у Малој Моштаници.

У суботу, 18. маја од 8.00 до 18.00 часова у плану је искључење струје у насељима Баричка река, Дубоко, Језеро, Дуваниште, Горњи потез, Новом насељу, Спасића крају, Језерском путу, улицама Баричких бораца, Далматинској, Драгорада Драгојевића, Гробљанској, Колубарској, Јанка Тешића, Милисава Чамџије, Првог маја, Савској, шесте војвођанске бригаде, Танаска Рајића, Тридесет прве српске бригаде, Војислава Илића, Виноградској, Вука Караџића у Баричу, Кружном путу у Белом Пољу и делу Мале Моштанице.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улица Светог Владике Николаја у Обреновцу, Браће Лазића и Двадесет девете у Звечкој.

Данас ће без струје од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Аце Смовића, Јована Дучића, Милана Ракића, Студеничке из Обреновца и дела Забрежја.

Струју у петак, 17. маја, од 8.00 до 18.00 часова неће имати пут за Руцку, Николића, Дрењански крај, насеље Оров поток, Дурмиторска, Крајинска, Моштаничка и улица Димитрија Туцовића у Малој Моштаници.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Шабачког пута у Звечкој и дела улице Краља Александра Првог, преко пута Дома културе у Обреновцу.

Становници улице Палих бораца у Малој Моштаници без струје ће остати данас, од 8.30 до 15.00 часова.

Данас је од 9.00 до 14.00 часова планирано искључење струје у Поповића крају, улицама Драге Вуковића Корчагина, Посавског партизанског одреда и Раје Поповића у Звечкој.

Струју у петак, 17. маја, од 8.00 до 18.00 часова неће имати пут за Руцку, Николића, Дрењански крај, насеље Оров поток, Дурмиторска, Крајинска, Моштаничка и улица Димитрија Туцовића у Малој Моштаници.

У петак, 17. маја, у плану је извођење радова на прузи у Звечкој, на локацији Манџурија – рампа 2.

У периоду од 9.00 до 15.00 часова биће обустављена линија аутобуског градског саобраћаја, као и ђачки превоз преко пруге, сазнајемо од Душана Јовановића, инжењера за пругу у Термоелектрани ”Никола Тесла” А.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Савске у Ратарима, улице Јанка Тешића у Баричу и дела Баљевца код дома.

Становници улице Палих бораца у Малој Моштаници без струје ће остати у среду, 15. маја, од 8.30 до 15.00 часова.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Савске у Ратарима, Бачевачке у Мислођину и улице Брестова у Стублинама.

Становници улице Балих бораца у Малој Моштаници без струје ће остати у среду, 15. маја, од 8.30 до 15.00 часова.

Испред здравствене амбуланте у Дражевцу од данас ће бити постављена покретна апотека, у којој ће пацијенти моћи да подигну своју шетомесечну терапију.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Танаска Рајића у Баричу, Јосифа Панчића и дела Војводе Мишића код кућног броја 71 у Обреновцу.

Институт за јавно здравље србије “Др Милан Јовановић Батут” данас ће, под слоганом “Кретањем до здравља”, обележити Међународни дан физичке активности, у циљу подизања свести јавности о важности редовне физичке активности у очувању здравља.

Сервисне информације

Становници Селинске у Малој Моштаници, Тридесет прве српске бригаде и улице Шесте војвођанске бригаде у Барилу данас воду неће имати од 9.00 до 15.00 часова.

У четвртак, 9. маја без струје ће од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Милосава Павловића, Војводе Степе и Рваћанске у Обреновцу.

На захтев извођача, који ради на комплексном пројекту код Разводног електро постројења у Немањоној улици у Обреновцу, Секретаријат за јавни превоз одобрио је продужење рока за завршетак радова до 25. маја 2024. године.

У складу са динамиком пројектованих радова, очекивања су да даљег продужења рока не би требало да буде.

По окончању радова Немањина улица ће бити отворена за саобраћај целом својом дужином.

Сервисне информације

Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Пољачког краја на Ушћу и улице Аце Спасића у Баричу.

У четвртак, 9. маја без струје ће од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Милосава Павловића, Војводе Степе и Рваћанске у Обреновцу.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати становници Тридесет шесте у Звечкој и улице Јосифа Панчића у Обреновцу.

Данас је од 8.30 до 14.00 часова у плану искључење струје у улицама Цара Лазара, Ђачког батаљона, Мајданској, Милоша Обилића, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Божидара Маринковића, Браће Јоксића, Драге Вуковића Корчагина, Пете козарачке, Слободана Танкосића, Солунског фронта, Живе Борјановића, Другој, Тећој, Једанаестој, Дванаестој, Тринаестој, Четрнаестој, Петнаеста улици, насељима Стара пруга и Јеремијин забран у Звечкој.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Дражевачке улице у Дражевцу.

Данас ће без струје ће од 8.30 до 15.00 часова остати потрошачи из Горњег, Јевтића краја, улице Стевана Бондарева и насеља код гробља у Великом Пољу.

Струју данас, од 9.00 до 13.00 часова неће имати насеље Мале Бргулице, Савска и Багремова улица у Бргулама, Ратари, Уровци, улице Браће Лазића, Цила Исаиловића, Посавског партизанског одреда, Слободана Чанића, Тридесет друга, Тридесет четврта, Тридесет пета, Тридесет шеста и насеље Засека у Звечкој.

Сутра је од 8.30 до 14.00 часова у плану искључење струје у улицама Цара Лазара, Ђачког батаљона, Мајданској, Милоша Обилића, Посавских Норвежана, Стевана Синђелића, насеља Потића воће у Обреновцу, Божидара Маринковића, Браће Јоксића, Драге Вуковића Корчагина, Пете козарачке, Слободана Танкосића, Солунског фронта, Живе Борјановића, Другој, Тећој, Једанаестој, Дванаестој, Тринаестој, Четрнаестој, Петнаеста улици, насељима Стара пруга и Јеремијин забран у Звечкој.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића у Обреновцу и Шесте војвођанске бригаде у Баричу.

У понедељак, 29. априла без струје ће од 8.30 до 15.00 часова остати потрошачи из Горњег, Јевтића краја, улице Стевана Бондарева и насеља код гробља у Великом Пољу.

Струју у понедељак, од 9.00 до 13.00 часова неће имати насеље Мале Бргулице, Савска и Багремова улица у Бргулама, Ратари, Уровци, улице Браће Лазића, Цила Исаиловића, Посавског партизанског одреда, Слободана Чанића, Тридесет друга, Тридесет четврта, Тридесет пета, Тридесет шеста и насеље Засека у Звечкој.

У петак, 26. априла од поноћи до суботе, 27. априла у 10.00 сати обављаће се радови на Колубарском мосту у Обреновцу, а саобраћај ће се одвијати наизменично.

Сервисне информације

Центар Ушћа и улица Тридесет прве српске бригаде у Баричу данас без воде од 9.00 до 15.00 часова.

Данас од 8.00 до 14.00 часова струју неће имати потрошачи из већег дела месне заједнице Барич.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници насеља Бачевица у Мислођину, Ваљевског пута и улице Браће Јоксића у Звечкој.

У четвртак, 25. априла од 8.00 до 14.00 часова струју неће имати потрошачи из готово читавог подручја месне заједнице Барич.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из насеља Бачевица у Мислођину, улице Браће Јоксића, Шабачког и Ваљевског пута у Звечкој.

Данас ће без струје ће од 8.30 до 14.00 часова остати потрошачи из улица Краља Александра Првог, Краља Петра Првог, Војводе Мишића и Вука Караџића у Обреновцу.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници центра Ушћа.

У уторак, 23. априла без струје ће од 8.30 до 14.00 часова остати потрошачи из улица Краља Слександра Првог, Краља Петра Првог, Војводе Мишића и Вука Караџића у Обреновцу.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улице Драге Вуковића Корчагина и Шабачког пута у Звечкој.

На ауто-путу Е-763, зона петље Обреновац, ка Београду, изводе се радови на редовном одржавању, до 19. априла, уз заузеће зауставне саобраћајне траке, упозоравају надлежни у ЈП Путеви Србије.

Сервисне информације

Струју данас од 8.00 до 16.00 часова неће имати потрошачи из улица Аце Симовића, Јована Дучића, Марка Миловановића, Милана Ракића, Проте Матеје Ненадовића, Студеничке, Војводе Бојовића у Обреновцу, насеља Потес пањеви, Доситејеве, Аце Симновића и Проте Матеје Ненадовића у Забрежју.

Становници Бачевачке улице у Мислођину без воде ће данас остати од 9.00 до 15.00 часова.