Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници насеља Липик, Рудничке улице у Малој Моштаници, Баричке реке и Београдске улице у Баричу.

Обавештења ”Електропривреде Србије” упућена на адресе домаћинстава и малих купаца не значе додатне трошкове или било какве друге измене у снабдевању електричном енергијом. Потписивање уговора неће утицати на цену електричне енергије за домаћинства и мале купце, који имају право на гарантовано снабдевање. Циљ ове промене је искључиво ажурирање базе података купаца ЕПС-а, наводи се у саопштењу копманије. Домаћинства и мали купци електричне енергије требало би да закључе ажурирани уговор о снабдевању са ЕПС-ом, што је обавеза у складу са законом о енергетици. ЕПС је већ послао обавештења о закључењу уговора на адресе 20.000 домаћинстава, а утврђено је да постоји укупно два милиона купаца са којима је потребно закључење уговора о снабдевању.

Од 26. до 29. ујутру за саобраћај ће бити затворени делови Улица Милоша Обреновића, Краља Петра као и Улице Вашариште, Гембешова и Мајора Тепавца.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Гардошке у Јасенку, Палих бораца у Малој Моштаници, Београдске и насеља Баричка река у Баричу.

За време дана жалости забрањена су јавна окупљања, организовање забавног програма и емитовање забавне и народне музике на јавним местима. Због тога, традиционални Крстовдански вашар, уместо данас, биће одржан сутра, наводи се у саопштењу ГО Обреновац.

Сервисне информације

Током одржавања Крстовданског вашара доћи ће до измене саобраћаја због затварања улица код Вашаришта.

Од 26. до 29. ујутру за саобраћај ће бити затворени делови Улица Милоша Обреновића, Краља Петра као и Улице Вашариште, Гембешова и Мајора Тепавца.

Због проглашеног дана жалости 27. септембра, други дан Крстовданског вашара биће одржан у четвртак, 28. септембра.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Доњег краја у Грабовцу, Београдске, насеља Баричка река у Баричу и улице Боривоја Маричића у Мислођину.

Данас ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Тесле и Војводе Степе у Обреновцу.

ЈКП ”Обреновац” обавештава грађане да због појаве афричке куге свиња на подручју општине, Сточна пијаца у Обреновцу неће радити до даљњег.

Током одржавања Крстовданског вашара, 26. и 27. септембра доћи ће до измене саобраћаја због затварања улица код Вашаришта.

Од 26. до 28. ујутру за саобраћај ће бити затворени делови Улица Милоша Обреновића, Краља Петра као и Улице Вашариште, Гембешова и Мајора Тепавца.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати корисници из улица Бачевачке у Мислођину, Седме у Звечкој, Шумадијске у Малој Моштаници и Ненада Манојловића у Великом Пољу.

Струју данас од 8.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из Бугарског краја, насеља Дорћула, Младост – Колонија, Дубока бара, Вишњица, Трњаци, Млинарске, Гробљанске улице и центра Кртинске.

У понедељак, 25. септембра без струје ће од 9.00 до 13.00 часова остати становници улица Богдана Јаковљевића, Десанке Максимовић, Гајске, Капетана Петра Ерића, Колубарске, Крушик, Милорада Радовановића, Милосава Павловића, Немањине, Николе Теске и Војводе Степе у Обреновцу.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници улица Шесте војвођанске бригаде у Баричу, Дражевачке у Дражевцу, Слободана Пенезија и Шумадијске у Малој Моштаници.

Струју сутра од 8.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из Бугарског краја, насеља Дорћула, Младост – Колонија, Дубока бара, Вишњица, Трњаци, Млинарске, Гробљанске улице и центра Кртинске.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Шесте војвођанске бригаде у Баричу, Гардошке у Јасенку, Устаничке и Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

Данас струју од 8.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из дела Грабовачког пута и насеља код Економије у Грабовцу, комплетног подручја Стублина, Доњег, Ђурића, Јефтића, Средњег краја, улице Стевана Богдановића и центра Великог Поља, као и насеља Луг, Стара пруга, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете и Једанаесте у Звечкој.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из Брђанске у Мислођину и улице Шесте војвођанске бригаде у Баричу.

Становници улице Душана Дамјановића од 34 до кућног броја 42 у насељу Умка данас ће без струје остати од 9.00 до 14.00 часова.

У среду, 20. септембра струју од 8.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из дела грабовачког пута и насеља код Економије у Грабовцу, комплетног подручја Стублина, Доњег, Ђурића, Јефтића, Средњег краја, улице Стевана Богдановића и центра Великог Поља, као и насеља Луг, Стара пруга, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете и Једанаесте у Звечкој.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Николића краја у Малој Моштаници, улица Аце Спасића у Баричу, Живорада Срагојловића у Скели и Гардошке у Јасенку.

Данас је од 9.00 до 12.00 часова планирано искључење струје у насељу Дорћола у Стублинама, Горњем, Карића, Мојсиловића, Вићентића, Живановића, Калинчевића крају, насељу Суводањ и центру Трстенице.

Становници улице Душана Дамјановића од 34 до кућног броја 42 у насељу Умка сутра ће без струје остати од 9.00 до 14.00 часова.

У среду, 20. септембра струју од 8.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из дела Грабовачког пута и насеља код Економије у Грабовцу, комплетног подручја Стублина, Доњег, Ђурића, Јефтића, Средњег краја, улице Стевана Богдановића и центра Великог Поља, као и насеља Луг, Стара пруга, улица Браће Јоксића, Живе Борјановића, Четврте, Пете, Шесте, Седме, Осме, Девете, Десете и Једанаесте у Звечкој.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Аце Спасића у Баричу, Паунове у Јасенку, Фрушкогорске и Краља Александра Првог у Обреновцу.

У понедељак, 18. септембра од 9.00 до 12.00 часова планирано је искључење струје у насељу Дорћола у Стублинама, Горњем, Карића, Мојсиловића, Вићентића, Живановића, Калинчевића крају, насељу Суводањ и центру Трстенице.

Сервисне информације

Струју данас од 9.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из Белопољске, Гробљанске, Колубарске, Тамнавске улице, Бошковића, Селенића, Кузмановића краја, кружног пута, Ваљевчића сокака у Белом Пољу и улице Милоша Обреновића 2а у Обреновцу.

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати становници насеља Шумадија у Јасенку, дела Грабовца код школе, улица Омладинских бригада у Баричу и Краља Александра Првог у Обреновцу.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из дела Грабовца код школе, Гардошке у Јасенку и улице Омладинских бригада у Баричу.

Данас ће без струје од 9.00 до 14.00 часова остати становници улица Краља Минутина бб, 7, 13б и Марка Миловановића од 5 до кућног броја 15Г.

Струју сутра од 9.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из Белопољске, Гробљанске, Колубарске, Тамнавске улице, Бошковића, Селенића, Кузмановића краја, кружног пута, Ваљевчића сокака у Белом Пољу и улице Милоша Обреновића 2А у Обреновцу.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Колубарске у Обреновцу, Гардошке у Јасенку и Виноградске улице у Баричу.

Данас ће од 9 до 10.30 часова струја бити искључена у улици Мајора Небојше Тепавца 7 у Обреновцу.

Струју данас од 8.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из дела Бргула код железнићке станице, Горњег краја и насеља Броћиште у Конатицама, Пајића, Ћосића, Средњег, Горњег, Доњег краја и центра Пољана.

У среду, 13. септембра без струје ће од 9.00 до 14.00 часова остати становници улица Краља Минутина ББ, 7, 13Б и Марка Миловановића од 5 до кућног броја 15Г.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улице Аце Спасића у Баричу, Николића краја, насеља Вис и Рудничке улице у Малој Моштаници.

Сутра ће од 9.00 до 10.30 часова струја бити искључена у улици Мајора Небојше Тепавца 7 у Обреновцу.

Струју сутра од 8.00 до 14.00 часова неће имати потрошачи из дела Бргула код железнићке станице, Горњи крај и насеље Броћиште у Конатицама, Пајића, Ћосића, Средњи, Горњи, Доњи крај и центар Пољана.

У среду, 13. септембра без струје ће од 9.00 до 14.00 часова остати становници улица Краља Минутина бб, 7, 13б и Марка Миловановића од 5 до кућног броја 15Г.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници насеља Дорћула у Стублинама, Вис у Малој Моштаници, Београдске улице у Баричу и дела Шабачког пута у Звечкој.

Становници дела улице Вука Караџића 83, 84,87, 93 и кућни број 97 у Обреновац без струје ће остати данас, од 8.00 до 14.00 часова.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници Филимоновића краја у Грабовцу, Обреновачког пута у Баричу и улице Стевана Синђелића у Обреновцу.

Очитавање стања утрошене воде на водомерима у домаћинствима потрошача до краја септембра биће обављено у обреновачким зонама један и два, Мислођину, Дражевцу, Јасенку и Малој Моштаници, саопштено је у ЈКП ”Водовод и канализација”.

У четвртак, 7. септембра од 10.00 до 15.00 часова планирано је искључење струје у улицама Цара Лазара, Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Омладинској, Посавских Норвежана и Војводе Мишића у Обреновцу.

Становници дела улице Вука Караџића 83, 84,87, 93 и кућни број 97 у Обреновац без струје ће остати у петак, 8. септембра, од 8.00 до 14.00 часова.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из дела Грабовца код школе, пута за Пољане у Дражевцу и улице Аце Спасића у Баричу.

Очитавање стања утрошене воде на водомерима у домаћинствима потрошача до краја септембра биће обављено у обреновачким зонама један и два, Мислођину, Дражевцу, Јасенку и Малој Моштаници, саопштено је у ЈКЛ ”Водовод и канализација”.

У четвртак, 7. септембра од 10.00 до 15.00 часова планирано је искључење струје у улицама Цара Лазара, Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Омладинској, Посавских Норвежана и Војводе Мишића у Обреновцу.

Становници дела улице Вука Караџића 83, 84,87, 93 и кућни број 97 у Обреновац без струје ће остати у петак, 8. септембра, од 8.00 до 14.00 часова.

Сервисне информације

Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из насеља Шљивице и Вашариште у Обреновцу, Гвозденовића краја у Дражевцу, Обреновачке у Малој Моштаници и улице Аце Спасића у Баричу.

У четвртак, 7. септембра од 10.00 до 15.00 часова планирано је искључење струје у улицама Цара Лазара, Ђачког батаљона, Љубе Ненадовића, Омладинској, Посавских Норвежана и Војводе Мишића у Обреновцу.

Сервисне информације

Становници улица Првог маја у Баричу и Стевана Синђелића у Обреновцу без воде ће данас остати од 9.00 до 15.00 часова.

За 65.000 првака и 760.000 осталих ученика Основних и Средњих школа у Србији данас почиње нова школска година, а првог дана неће бити предавања, већ ће он бити посвећен безбедности и разговорима о неговању вредности.

 

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из насеља Долови, дела Мале Моштанице на углу улица Светог Саве и Палих бораца, као и улице Аце Спасића у Баричу.