Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из дела Јасенка код дома, Книнске у Обреновцу, улице Јанка Тешића и Новог насеља у Баричу.

Струју данас од 8,30 до 16 часова неће имати становници Дрењанског краја и насеља Оров поток у Малој Моштаници.

Аутобуси на линијама број 911 и 911А поново саобраћају на редовној траси.

Сервисне информације

Становници Гвозденовића краја у Мислођину, дела Јасенка код дома и улице Буде Даводовића у Баричу данас ће без воде остати од 9 до 15 часова.

Данас ће без струје ће од 8,30 до 16 часова остати потрошачи из Дрењанског краја, насеља Оров поток, Моштаничке, Раваничке и улице Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова нећре имати становници дела Обреновачког пута у баричком насељу Колонија и насеља Вашариште у Обреновцу.

Данас је од 8,30 до 15 часова планирано искључење струје у Лазаревића крају 347а у Стублинама.

У уторак, 20. фебруара без струје ће од 8,30 до 16 часова остати потрошачи из Дрењанског краја, насеља Оров поток, Моштаничке, Раваничке и улице Слободана Пенезића у Малој Моштаници.

Сервисне информације

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из улица Аце Симовића у Забрежју и Мислођинске у Мислођину.

Данас је од 8.30 до 17.00 сати предвиђено је искључење струје у Горњем крају, Миљковића путу, насељу Шевар и делу Орашца код школе.

Због радова који се изводе у улици Трњаци у Обреновцу и немогућности нормалног одвијања јавног превоза, возила са линија јавног превоза бр. 911 и 911А ће до даљег (у питању је најмање 2
месеца) саобраћати на измењеној траси у оба смера улицама:

Богољуба Урошевића Црног, Уровачка, Ливадска, Пут за Уровце, Гробљанска, Пут за Дубоку бару, Пут за Прово, Трњаци и даље редовном трасом.

Стајалишта:

1. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (центар)” у
улицу Пут за Прово, на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Доћула – смер ка Младости;

2. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (Трњаци)” у
улицу Трњаци, на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Пут за Прово – смер ка Младости;

3. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (Трњаци)” у
улицу Пут за Прово , на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Трњаци – смер ка Обреновцу;

4. Привремено се измешта стајалиште ”Кртинска (центар)” у
улицу Пут за Дубоку бару, на позицију око 20 метара после зоне раскрснице са улицом Доћула – смер ка Обреновцу.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Босанске, Првог маја и улице Јанка Тешића у Баричу.

Становници Дрењанског краја и насеља Оров поток у Малој Моштаници данас струју неће имати од 8.30 до 16.00 часова.

У среду, 14. фебруара од 8.30 до 17.00 сати предвиђено је искључење стртује у Горњем крају, Миљковића путу, насељу Шевар и делу Орашца код школе.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници Доњег краја у Грабовцу, улица Јанка Тешића у Баричу, Милоја Бељинца у Стиблинама и насеља код фирме Банбус у Обреновцу.

Данас ће без струје од 8.30 до 17.00 часова остати потрошачи из Горњег краја, Миљковића пута, насеља Шевар и дела Орашца код школе.

Становници Дрењанског краја и насеља Оров поток у Малој Моштаници у уторак, 13. фебруара струју неће имати од 8.30 до 16.00 часова.

У среду, 14. фебруара од 8.30 до 17.00 сати предвиђено је искључење струје у Горњем крају, Миљковића путу, насељу Шевар и делу Орашца код школе.

Сервисне информације

Без струје ће данас од 8.30 до 17.00 часова остати Горњи крај, Миљковића пут, насеље Шевар и део Орашца код школе.

Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова остати потрошачи из насеља Јовановац у Дражевцу, Гробљанске улице у Баричу и Ратарске у Ратарима.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из Шарчевића краја у Малој Моштаници, Ратарске у Ратарима и улице Аце Спасића у Баричу.

Без струје ће у петак, 9. фебруара, од 8.30 до 17.00 часова остати Горњи крај, Миљковића пут, насеље Шевар и део Орашца код школе.

Сервисне информације

Становници дела Уроваца код Термоелектране А “Никола Тесла” и насеља Баричка река у Баричу данас ће без воде остати до 9.00 до 15.00 часова.

Данас ће без струје ће 8.00 до 15.00 часова остати становници Белопољске, Гробљанске, Колубарске, Тамнавске улице, Ваљевчића сокака, Кружног пута, Бошковића, Селенића краја и насеља Кузмановића виноград у Белом Пољу.

Сервисне информације

Воду данас од 9 до 15 часова неће имати потрошачи из Забранског пута у обреновачком излетишту Забран, Београдске улице у Баричу и насеља Слатине у Мислођину.

Данас је од 8 до 17 часова планирано је искључење струје у лазаревића крају 347а у Стублинама.

У уторак, 6. фебруара, без струје ће од 8 до 15 часова остати становници Белопољске, Гробљанске, Колубарске, Тамнавске улице, Ваљевчића сокака, Кружног пута, Бошковића, Селенића краја и насеља Кузмановића виноград у Белом Пољу.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из улица Педесет шест родољуба у Скели, Гробљанске у Баричу и насеља Слатина у Мислођину.

Данас ће без струје од 9.00 до 13.00 часова остати потрошачи из Бошковића, Селенића краја, насеље Кузмановића виноград, Белопољске, Гробљанске, Колубарске, Тамнавске улице, Ваљевчића сокака и Кружног пута у Белом Пољу.

Данас је од 8.30 до 17.00 часова предвиђено искључење струје у улицама Аце Спасића, Аце Тешића, Баричких бораца, Језерској у Баричу и Бачевачкој у Мислођину.

Сервисне информације

Данас воду од 9.00 до 15.00 часова неће имати становници улица Педесет шест родољуба у Скели и Савске у Ратарима. Од 9.00 до 11.00 сати без воде ће остато потрошачи из улице Краља Милутина у Обреновцу.

Зимска сезона на обреновачким базенима наставља се од четвртка, 1. фебруара. Базен ће радити по устаљеним терминима.

Сервисне информације

Воду данас од 9.00 до 15.00 часова неће имати потрошачи из насеља Баричка река у Баричу и улице Стевана Синђелића у Обреновцу.

Зимска сезона на обреновачким базенима наставља се од четвртка, 1. фебруара. Базен ће радити по устаљеним терминима.

Сервисне информације

Данас ће без воде од 9 до 15 часова остати потрошачи из улица Драге Вуковића Корчагина и Двадесет прве славонске бригаде у Звечкој, Аце Спасића и Јанка Тешића у Баричу.

Због ремонта трафо станице и реконструкције која ће се обављати наредних дана, обреновачки базени биће затворени за грађанство.