20160922 115647

20160922 115647На простору Индустријске зоне у Обреновцу постављена је јавна расвета, односно 9 сијаличних места са бетонским стубовима. План је да се јавна расвета уведе дуж целе Индустријске зоне.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Милан Марошанин рекао је да су радови извршени у сарадњи са приватницима који имају производне погоне у овој Индустријској зони. 
 
– Они су донирали стубове, ми монтажу и расвету и заједно смо ушли у решавање проблема који годинама постоји. Постепено приводимо крају радове на путној инфраструктури и окрећемо се активностима јавне расвете. У наредном периоду поставићемо нове сијалице на многим местима, а на неким извршити замену дотрајалих сијалица – најавио је Марошанин.
 
20160922 120659
 
Члан Већа градске општине Обреновац Милош Станковић истакао је да је у овој години постављено више од 30 сијаличних места и да је замењено преко 70 сијалица у ужој градској зони. 
 
– Решен је и проблем у улици Милоша Обреновића 28 и у завршну фазу улазе радови на постављању уличне расвете у пијачној улици где ће бити урађена 4 нова сијалична места. Тиме ћемо повећати безбедност у саобраћају у једној од најфреквентнијих улица – казао је Станковић.
 
У општини Обреновац биће постављено 250 нових сијаличних места, а у наредном периоду изводиће се радови у месним заједницама Ушће, Звечка, Уровци и Забрежје. Планирано је да радови трају током октобра и новембра. 
 
{youtube}oDs6cVjUr6U{/youtube}