Међународни волонтерски камп у ОШ ”Посавски партизани”

Већ десет дана у Обреновцу борави група младих из Русије, Италије, Француске, Белгије, Шпаније, Србије, Чешке и Мексика. У питању је 14 младих волонтера који су учесници међународног волонтерског кампа “Prepare for school” и који ће до 19. августа боравити у ОШ “Посавски партизани”, где су ангажовани на уређењу школе и школског дворишта у склопу акције припреме школе за школску годину, рекао је Милош Станојевић члан Већа Градске општине Обреновац. (више…)

Бобан Марјановић и Милош Теодосић са обреновачким кошаркашима

Играчи ЛА Клиперса Милош Теодосић и Бобан Марјановић, присуствовали су заједничком тренингу кошаркашких клубова “Playmaker” и “Раднички”. У Спортско културном центру их је дочекао велики број младих кошаркаша који су имали јединствену прилику да се друже са НБА звездама. У Обреновац су дошли на позив кошаркашког тренера Александра Гајића. (више…)

ЈКП ”Обреновац” купило нову машину за рад на депонији

Јавно комунално предузеће ”Обреновац” је уз помоћ Градске општине Обреновац купило нову специјализовану машину за рад на депонији Гребача. У питању је компактор за сабијање смећа који ће смањити могућност појаве пожара на депонији, каже директор тог предузећа, Зоран Лапчевић. (више…)

Председник општине у обиласку актуелних градилишта

Председник Градске општине Обреновац, Мирослав Чучковић је данас са својим сарадницима обишао градилишта јавних објеката који се граде на територији општине. Он се лично уверио у напредак изградње фискултурне сале за основну школу ”Никола Тесла” у Скели као и изградње новог крила Дома здравља у центру Обреновца. (више…)

Обавештење Министарства заштите животне средине

На основу члана 60а, а у вези са чланом 60в Закона о заштити животне средине („Службени гласник РС”, бр.135/04, 36/09, 72/09 – други закон, 43/11 – одлука УС и 14/16), Министарство заштите животне средине, даје следеће: (више…)