Завршни радови на асфалтирању у Звечкој и постављање нових радар доплера

У месној заједници Звечка изводе се завршни радови на асфалтирању главне улице у том месту, Драге Вуковић Корчагин. Паралелно са тим на другом крају месне заједнице у Улици Браће Лазића постављен је радар доплер који мери брзину возила. (више…)

Општина покреће свеобухватну акцију збрињавања напуштених животиња

Данас је председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић одржао конференцију за медије на којој је најавио почетак свеобухватне акције збрињавања напуштених животиња.   (више…)

Трећа група деце отпутовала на “Чиготу”

Градска општина Обреновац и ове године реализује програм лечења гојазности код деце под називом “Чиготица”, који је намењен деци од 12 до 18 година. Програм се реализује у сарадњи са Рехабилитационим центром Чигота на Златибору и Републичким фондом за здравствено осигурање. (више…)

Министар Вулин у посети хероју са Кошара

Министар одбране Александар Вулин и представници Градске општине Обреновац, обишли су Сашу Марковића из Забрежја који је 1999. године био рањен на Кошарама. Општина Обреновац донирала је Саши Марковићу грађевински материјал како би средио кућу у којој живи са двоје деце. (више…)

Све школе у Обреновцу спремне дочекале друго полугодиште

Представници Градске општине Обреновац обишли су данас Основну школу ,,Јефимија” како би се уверили да су све школе уподобљене за наставу и спремне за пријем ђака. (више…)

Седница Већа одржана у Месној заједници Ушће

Седница Већа Градске општине Обреновац одржана је данас у Месној заједници Ушће. Овај сусрет искоришћен је како би био обављен и разговор са Саветом месне заједнице о решавању текућих проблема. 

Чланови Већа градске општине Обреновац и директори јавних предузећа се територије општине Обреновац изнели су све податке о активностима које су биле реализоване на територији Месне заједнице Ушће у протеклом периоду, а које се тичу јавне расвете, образовања, дивљих депонија, пољопривреде, изградње канала, асфалтирања путева, спорта и других текућих питања.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да се ова седница симболично одржава на Дан државности републике Србије и овом приликом честитао је свим грађанима Србије национални дан.

– Ми ћемо се трудити да идемо стопама наших ратника који су извојевали нашу независност и слободу. Тежићемо да сваки наш рад доводи до напретка сваке наше месне заједнице и целог Обреновца. Данас смо урадили конкретне ствари као и у осталим месним заједницама где смо имали седнице општинског већа. Само на овај начин, директним контактом са народом можемо и ми бити успешнији – истакао је Чучковић.

Овом приликом најављено је да ће бити наставак активности седница општинског Већа у месним заједницама у Обреновцу како би грађани били ближе упознати са радом општинског Већа.

Заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић казао је да се оваквим активностима појачава сарадња између савета месних заједница и општине Обреновац. Он је рекао да се решени конкретни проблеми и да су предвиђене активности које ће се реализовати у наредном периоду на простору месне заједнице Ушће.

 

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREE Download theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Null24