Такмичења у школском спорту

У Обреновцу су почела такмичења у школском спорту које спроводи Спортски савез Обреновца уз подршку Градске општине Обреновац. Фебруар месец протиче у знаку рукомета, а око 500 малишана из обреновачких основних и средњих школа имаће прилику да покаже своје вештине у овом спорту. (више…)

Туристички потенцијали општине Обреновац на Сајму туризма

Под слоганом “Авантура почиње овде!” на Београдском сајму свечано је отворен 45. Међународни сајам туризма. Градска општина Обреновац у сарадњи са Јавним комуналним предузећем „Обреновац“, Јавним предузећем за заштиту и унапређење животне средине на територији градске општине Обреновац и Спортско-културним центром „Обреновац“, а у оквиру Туристичке организације Београда, и ове године за све посетиоце сајма припремила је презентацију туристичке понуде општине Обреновац.

Посетиоци сајма ће од четвртка 22. до недеље 25. фебруара ове године имати прилику, између осталог, да упознају туристичке потенцијале београдских општина, али и најзначајније туристичке атракције главног града. (више…)

Акција чишћења дивљих депонија

У МЗ Мала Моштаница, поред пута који води од центра села до Барича, спроведена је акција чишћења једне од највећих дивљих депонија. Екипе ЈКП “Обреновац” очистиле су овај део Мале Моштанице, а том приликом најављено је постављање видео надзора како би се спречило даље несавесно одлагање комуналног отпада из домаћинства. (више…)

Радови на кући у домаћинству Поповића

У домаћинству Поповића из Трестенице отпочели су радови на кући који ће породици обезбедити боље услове за живот. Прича породице Поповић утицала је да се поред Градске општине Обреновац и обреновачких јавних предузећа, бројни појединци, али и привредни субјекти, прикључе овој хуманој акцији и на тај начин помогну својим суграђанима. С тим у вези, на кући ове породице у току су радови на замени лимарије, коју је госпођа Поповић навела као један од највећих проблема. Јавно комунално предузеће “Обреновац” изашло је у сусрет потребама породице, те ће у наредном периоду допремити огревно дрво. (више…)

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREE Download theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Null24