Преслава МЗ Мала Моштаница

Мештани месне заједнице Мала Моштаница јутрос су се окупили у порти цркве Свете Великомученице Недеље како би прославили Младу недељу, преславу села. Прослава празника почела је литургијом у храму, након које је формирана литија која је прошла улицама Мале Моштанице. (више…)

34. Видовданска регата

На реци Сави у Забрежју, ККК ”Забрежје” под покровитељством Градске општине Обреновац, организовао је 34. Видовданску регату. Догађај је почео у 10.00 сати свечаним отварањем након чега су уследиле трке у различитим категоријама. (више…)

Асфалтирање у Моштаничкој улици

Представници Градске општине Обреновац, Града Београда, ЈП “Београд пут” и Секретаријата за саобраћај обишли су радове на реконструкцији Моштаничке улице у МЗ Мала Моштаница. Комплетна реконструкција Моштаничке улице биће завршена током наредне недеље, а након тога машине ће се преселити у МЗ Стублине где ће се изводити радови на реконструкцији Кружног пута. (више…)

Клупе за маме и бебе на шест локација у Обреновцу

Под слоганом “Обреновац, наша општина за бебе и маме” на шест локација на територији општине Обреновац постављене су клупе за дојење, храњење и пресвлачење беба. Постављање клупа су заједнички спровели ЈКП “Паркинг сервис” и Градска општина Обреновац са циљем да се бебама и мамама олакша боравак ван свог дома. Клупе су постављене у обреновачким насељима Дудови, Ројковац и Сунце, дуж бициклистичко-пешачке стазе, уз канал Купинац и Градском парку. (више…)

Спасовданска литија у Звечкој

У месној заједници Звечка данас је обележен Спасовдан. Овај празник обележен је у цркви Рођења Пресвете Богородице где је служена литургија. Након тога окупљени мештани кренули су у литији кроз село до такозване “Старе липе”, где је исечен славски колач. (више…)

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREE Download theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Null24