Уклоњени објекти на простору старе зелене пијаце

Објекат некадашње млечне хале у оквиру старе зелене пијаце данас је срушен. Простор где се некада налазила млечна хала постаће део нове улице.  Данас је радове обишао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима. (више…)

Обележена храмовна слава цркве Рођења Пресвете Богородице у Звечкој

Српска православна црква и верници, 21. септембра обележавају празник Малу Госпојину. Овај празник обележава се у знак сећања на Пресвету Богородицу, а црква Рођења Пресвете Богородице у Звечкој прославља овај празник још од 1888. године. Храмовна слава у месној заједници Звечка обележена је у присуству представника градске општине Обреновац,  великог броја мештана овог села и парохијана. (више…)

Школска такмичења у оквиру пројекта ”Школски спорт”

У оквиру пројекта ”Школски спорт” у спорсткој хали Спорско-културног центра ”Обреновац”, почела су школска такмичења у одбојци, а најављено је да ће ове спорстке активности  трајати до 29. септембра. (више…)

Ученике основних школа у Баричу и Пироману посетио Пажљивко

Ђаци првог разреда основних школа у Баричу и Пироману данас су имали прилику да се друже са Пажљивком и науче како да се безбедно понашају у саобраћају. Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са Градском општином Обреновац, Комисијом за безбедност у саобраћају општине Обреновац и саобраћајном полицијом спроводе акције којима кроз анимацију и игру, децу уче о безбедном учествовању у саобраћају. Догађају је  присуствовао председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима, као и представници Агенције за безбедност саобраћаја и представници Канцеларије за младе општине Обреновац. (више…)

Власници нелегалних објеката са територије општине Обреновац подносе захтеве за пријављивање на комуналну инфраструктуру

Од 15. септембра власници нелегално изграђених објеката могу поднети пријаве за прикључивање објеката на комуналну инфраструктуру. Рок за подношење пријава је 15. октобар текуће године, а службеници Градске општине Обреновац пружиће потребну помоћ и подршку грађанима који буду имали додатна питања у вези са начинима подношења затева и то сваког радног дана од 7.30 до 20.00 сати. (више…)

Обреновачки пољопривредници остварили право на субвенције

Пољопривредници из Обреновца ове године на конкурсима Секретаријата за пољопривреду града Београда, добили су субвенције у вредности од милион динара. Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић и градски секретар за пољопривреду Саво Павичић разговарали су са пољопривредницима из месне заједнице Орашац, који су аплицирањем на конкурсима остварили право на субвенције у виду трактора и прикључних машина. (више…)

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREE Download theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Null24