Традиционална манифестација ”Обреновачко лето”

Традиционална манифестација Градске општине Обреновац и Комисије за културу општине Обреновац ”Обреновачко лето” биће одржана и ове године. Програм манифестације чини ће разноврсни културни и забавни садржаји за публику различитих узрасних категорија. (више…)

Одлука о расписивању огласа за давање у закуп пословног простора у јавној својини Града Београда чији је корисник Градска општина Обреновац путем прикупљања затворених писаних понуда

Одлуку о расписивању огласа за давање у закуп пословног простора у јавној својини Града Београда чији је корисник Градска општина Обреновац путем прикупљања затворених писаних понуда можете погледати овде.

Одржана манифестација ”Дан полиције у природи са спортом, културом и екологијом”

Полицијска станица Обреновац у сарадњи са Јавним предузећем за заштиту и унапређење животне средине организовала је манифестацију ”Дан полиције у природи са спортом, културом и екологијом”. Оджавање манифестације подржали су Градска општина Обреновац и Предшколска установа ”Перка Вићентијевић”. (више…)

Чишћење каналске мреже у насељу Младост

У насељу Младост у току су радови на чишћењу каналске мреже. Радове изводи Јавно водопривредно предузеће ”Београдводе”. Радове на уређењу каналске мреже обишао је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима. (више…)