Вртић ”Цицибан” организовао бициклијаду на градском тргу

Данас је на градском тргу у Обреновцу одржана бициклијада, а учесници су били деца вртића ”Цицибан”, Предшколске установе ”Перка Вићентијевић”. Деца су возила бицикле и тротинете и том приликом паказали спретност и добро познавање саобраћајних правила. Ове активности вртића ”Цицибан” својим присуством подржали су представници Градске општине Обреновац. (више…)

Нови асфалт у месној заједници Грабовац

У месној заједници Грабовац у току су радови на асфалтирању путне деонице у Сремчевића крају. Реч је о некатегорисаном путном правцу, а ова улица асфалтирана је у оквиру пројекта Градске општине Обреновац ”Асфалт до сваке куће”. Радове у месној заједници Грабовац посетили су представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца. (више…)

Основна школа ”Посавски партизани” добила нову атлетску опрему

Основној школи ”Посавски партизани” данас је уручена нова спортска опрема коју ће деца моћи да користе на часовима физичког васпитања. Ученици ове основне школе постизали су значајне успехе на спортским такмичењима, а нова опрема могла би допринети још бољим резултатима деце на предстојећим такмичењима. (више…)

Службе Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” ангажоване на уклањању поломљеног грања

Крајем прошле недеље невреме је захватило општину Обреновац. Поред редовних послова које свакоднвно обављају, службе Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” ангажоване су на уклањању грања на местима где је ветар олујне јачине претходних дана ломио и обарао грањење. (више…)