Преслава МЗ Мала Моштаница

Мештани месне заједнице Мала Моштаница јутрос су се окупили у порти цркве Свете Великомученице Недеље како би прославили Младу недељу, преславу села. Прослава празника почела је литургијом у храму, након које је формирана литија која је прошла улицама Мале Моштанице. (више…)

34. Видовданска регата

На реци Сави у Забрежју, ККК ”Забрежје” под покровитељством Градске општине Обреновац, организовао је 34. Видовданску регату. Догађај је почео у 10.00 сати свечаним отварањем након чега су уследиле трке у различитим категоријама. (више…)

Асфалтирање у Моштаничкој улици

Представници Градске општине Обреновац, Града Београда, ЈП “Београд пут” и Секретаријата за саобраћај обишли су радове на реконструкцији Моштаничке улице у МЗ Мала Моштаница. Комплетна реконструкција Моштаничке улице биће завршена током наредне недеље, а након тога машине ће се преселити у МЗ Стублине где ће се изводити радови на реконструкцији Кружног пута. (више…)

Клупе за маме и бебе на шест локација у Обреновцу

Под слоганом “Обреновац, наша општина за бебе и маме” на шест локација на територији општине Обреновац постављене су клупе за дојење, храњење и пресвлачење беба. Постављање клупа су заједнички спровели ЈКП “Паркинг сервис” и Градска општина Обреновац са циљем да се бебама и мамама олакша боравак ван свог дома. Клупе су постављене у обреновачким насељима Дудови, Ројковац и Сунце, дуж бициклистичко-пешачке стазе, уз канал Купинац и Градском парку. (више…)