Крајем прошле недеље невреме је захватило општину Обреновац. Поред редовних послова које свакоднвно обављају, службе Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” ангажоване су на уклањању грања на местима где је ветар олујне јачине претходних дана ломио и обарао грањење.

Директор Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” Милан Марошанин рекао је, да је невреме које је у недељу задесило подручје општине Обреновац, најинтензивније било у месној заједници Стублине.

– Наши комуналци су већ током ноћи изашли на терен како би оспособили део пута ка месним заједницама Стублине и Грабовац. У овом тренутку у граду немамо више великих радова када је у питању уклањање последица невремена – навео је Марошанин.

Он је нагласио да Јавно комунално предузеће ”Обреновац” у сваком тренутку располаже потребним ресурсима за деловање у непредвиђеним ситуацијама.

– Располажемо потребном механизацијом, али и људством, те смо спремни у било које доба дана и ноћи, да изађемо на терен и помогнемо суграђанима – истакао је Марошанин.

Овом приликом из Јавног комуналног предузећа Обреновац, замолили су грађане месне заједнице Стублине, да уколико у својим двориштима имају веће количине поломљеног грања о томе обавасте надлежне службе овог предузећа позивом на бројеве телефона  централе, након чега ће комуналне екипе сав отпад бесплатно однети на градску депонију Гребача.