Од четвртка, 11. јула до суботе, 13. јула, у општини Обреновац одржаће се манифестација Петровдански вашар. Током одржавања ове манифестације, доћи ће до измена у режиму саобраћаја.

Од 11. до 13. јула до 6.00 сати за саобраћај ће бити затворен део Улице Милоша Обреновића, од раскрснице са Кнез Михаиловом, Улица Мајора Тепавца и део Улице Краља Петра.

Члан Већа општине Обреновац Иван Стојић овом приликом нагласио је, да ће доћи до измена у режиму саобраћаја, те да ће возила са главних саобрaћајница бити преусмеравана на обилазнице око Обреновца.

– На кружном току саобраћај ће бити преусмерен ка Улици Краља Александра I и ка Тамнавској улици. Замолио бих грађане који ће посетити ову трдиционалну манифестацију, да воде рачуна где паркирају своја возила. Постоји довољан број паркинг места која се могу користити, а морам нагласити да ће специјално возило у сарадњи са комуналном милицијом вршити строгу контролу зелених површина, као и места која су намењена особама са инвалидитетом – навео је Стојић.