У току су радови на уређењу централног дела месне заједнице Кртинска. Обављају се радови на асфалтирању платоа испред два важна објекта у овој сеоској месној заједници, здравствене амбуланте, као и објекта месне заједнице. Грађевинске радове обишли су представници Градске општине Обреновац.

Председник Савета месне заједнице Кртинска Бранко Јевтић подсетио је, да се у протеклом периоду радило на асфалтирању две важне саобраћајнице на подручју месне заједнице Кртинска, улице Вишњица и Дорћула.

Председник Градске општине Обреновац Милош Статнојевић приликом обиласка радова у месној заједници Кртинска, нагласио је да је од почетка текуће године асфалтиран велики број путева.

– Користимо летње дане да уредимо центар месне заједнице Кртинска. Током године наставићемо са радовима на асфалтирању, наиме добили смо новчана средства од Електропривреде Србије. Последње 4 године изграђено је преко 40 километара путне мреже на територији општине Обреновац – рекао је Станојевић.

Директор Дома здравља Обреновац Милош Пековић најавио је да ће се и у наредном периоду радити на уређењу здрвствених станица у месним заејдницама општине Обреновац.

Здравствена амбуланта у месној заједници Кртинска за пацијенте је отворена сваког радног дана, међутим током летњих месеци, ради се према измењеном распореду.