VUL 9775 Small

VUL 9775 SmallАсфалтирање дела пута за Младост се приводи крају. Радове су обишли представници Градске општине Обреновац и Савета месних заједница Уровци и Кртинска.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да се паралелно асфалтирају две деонице у Обреновцу.
 
– Паралелно са овом деоницом асфалтира се и деоница од километар и по од Мислођина до Дражевца. Тај пројекат напредује јако добро и с обзиром на временске услове који нам иду на руку мислимо да ће рокови за реконструкцију бити скраћени и да ће комплетан крај имати нормалну саобраћајницу као и овај у Кртинској – казао је Чучковић.
 
VUL 9818 Small
 
Заменик председника Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић рекао је да је ова деоница пута пример како системски треба радити.
 
– Ова деоница пута је пример како би требало радити. Прво смо извели радове на канализацији и када је то завршено реконструишемо саобраћајницу без накнадног уништавања асфалта. Један по један инфраструктурни пројекат се завршава и то је систем како треба где год је могуће радити. Реч је о деници од седам стотина метара и практично овим радовима инвестиције предузећа Београдпут” прелазе цифру од преко 200 милиона динара на територији Градске општине Обреновац. Из нашег буџета смо успели да изградимо преко сто нових улица. Мислим да је то један значајан успех. У последњих годину дана све што је урађено у Обреновцу, било да је реконструисано или обновљено старих или изграђено нових улица, еквивалентно је ономе што је урађено у протеклој целој деценији и то је чињеница на коју смо посебно поносни – казао је Вранешевић. 
 
{youtube}lvzirbUMVNM{/youtube}