baricbeyb

baricbeybОпштина Обреновац почела је са реализацијом пројеката безбедности у саобраћају. У погледу унапређења безбедности деце у саобраћају само два удружења испунила су све стандарде на недавно расписаном конкурсу и та удружења започеле су реализацију пројеката.

Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић истакао је велико задовољство добијеним пројектима и рекао да је ове године било велики број заинтересованих удружења. Он је истакао да су по оцени комисије ова два пројекта су најквалитетнија и њихова реализација започела је данас и трајаће месец и по дана. Вранешевић је нагласио да  су ови пројекти веома значајни за општину Обреновац и поносни смо на чињеницу да у последњих годину дана није било ниједне саобраћајне незгоде у којој су учествовали ученици како основних тако и средњих школа. 
 
baricbeyb2
 
Данас су полигон прелазили ученици ОШ ,,14 октобар” из Барича. Полигон је постављен у дворишту школе и на том месту малишани су имали прилику да науче све о основама и безбедности саобраћаја. Током целе школске године деца ће бити укључена у акције са циљем да науче правила како би били безбедни учесници у саобраћају. 
 
{youtube}FglwBoRHIYQ{/youtube}