korcagi1
korcagi1Највећа и најпрометнија улица у Звечкој претрпела је велика оштећена и тренутно се реконструише деоница у дужини од 1,5 км. Представниги Градске општине Обреновац заједно са мештанима обишли су данас радове на асфалтирању.
 
Градски Секретар за саобраћај Душан Рафаиловић рекао је да је у претходном периоду много урађено на територији општине Обреновац. Он је нагласио да је за овај део опредељено 18 милиона динара као и да ће се наставити реконструкција свих приоритетних улица у општини Обреновац. 
 
Председник Скупштине Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић подсетио је да је град Београд овог пролећа определио 70 милиона динара за реконструкцију саобраћајница у Обреновцу. Он је казао да ће у наредном периоду и други део улице Драге Вуковића Корчагина бити урађен. 
 
Одборник у Скупштини Градске општине Обреновац Вукашин Ерић захвалио се општини Обреновац на изузетној сарадњи са месном заједницом Звечка и подсетио да је у претходном периоду урађено много као и да је у плану да се уради јавна расвета у улици Чеде Тодоровића.
 
korcagi2
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да општина у кампањи за бољи живот свих грађана Обреновца.
 
– Кампања траје већ пет година и сваке недеље подаримо један конкретан пројекат грађанима Обреновца и свим месним заједницама. Овако ћемо наставити и то је највећи задатак свих нас који смо на располагању грађанима Обреновца – казао је Чучковић.