IMG 0364

IMG 0364Полазници школе класичног и модерног балета L Dance Studio” ће у петак, 10. јуна и суботу, 11. јуна, у Соколском дому са почетком у 19:30 часова одржати свечани концерт поводом завршетка још једне успешне уметничке сезоне.

Наступаће плесачи узраста од 3 до 12 година. Неки од њих су први полазници школе, а неки вежбају тек пар месеци. Већина ових малишана ће први пут стати на сцену и имати свој први наступ. Поред кореографија класичног и модерног балета млади играчи ће извести и своје прве џез комбинације.

Cannon-6

Публика ће имати прилике да ужива у соло наступу Claudie Tomaino. Она је члан једне од најпризнатијих школа балета Ballet di Roma”, а последњих годину дана борави у Обреновцу, где напорно вежба у L Dance Studio” под надзором инструктора Лидије Букуровић.

IMG 0273
Играчи ће, такође, извести и кореографије са којима су се представили на недавном такмичењу у Риминију, на ком су у различитим дисцилинама остварили запажене резултате.

Након завршних наступа млади играчи иду на летњи распуст, а нова сезона дружења и пријем нових чланова биће отворена од септембра 2016. године.