VUL 9678

VUL 9678У месним заједницама Стублине и Скела почели су радови на крпљењу ударних рупа на најкритичнијим деоницама у тим месним заједницама.

Према речима председника Савета месне заједнице Скела Животе Мирчетића у току су радови на мењању асфалта и крпљењу рупа у дужини од три километра.

– У улици 10. октобра и делу улице ЈНА, у дужини од три километра, ради се на замени асфалта и крпљењу рупа. Ово је једна од централних улица у нашем селу која је била у критичном стању и приоритетна за крпљење. Радове изводи предузеће Београдпут” захваљујући Градској општини Обреновац. Данас се изводе радови на сечењу асфалта, а у наредним данима очекујемо и асфалтирање тамо где је потребно – казао је Мирчетић. 

У Месној заједници Стублине се, према речима председника Савета Петра Петровића, ради на деоници у дужини од километар и по.
 
– У Стублинама се изводе радови на путу који повезује центар Стублина са насељем Дубрава. Након завршетка ових радова на крпљењу рупа почиње и изградња пута ка насељу Дубрава у дужини од преко километар и по, који ће коначно повезати то насеље са Стублинама. После вишегодишњег чекања омогућиће становницима Дубраве да несметано долазе у центар Стублина и обављају своје свакодневне потребе – казао је Петровић. 
 
{youtube}uhxt6ZonAqA{/youtube}