logo-obr

На основу члана 27. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Сл. гласник РС“, бр. 126/14) објављујe се Информација за све учеснике конкурса за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у о бласти јавног информисања за 2016. годину, којима су Решењем о додели средстава за суфинансирање пројеката од јавног интереса у области Јавног информисања за 2016. годину VIII- 01 бр. 020-4/7 од 03. фебруара 2016. године, додељена средства у мањем износу од траженог, да без одлагања доставе нову спецификацију трошкова, односно да доставе обавештење о томе уколико одустају од средстава која су им додељена.

Наведена нова спецификација трошкова доставља се на обрасцу 1-а, који је саставни део наведеног Правилника, а може се преузети овде.

Попуњени образац 1-а са новом спецификацијом трошкова, односно обавештење о томе да се одлустаје од средстава која су додељена, послати без одлагања на e-mail milica.vasiljevic@obrenovac.org.rs и редовном поштом на адресу: Градска општина Обреновац, Кабинет председника градске општине, Вука Караџића 74, 11500 Обреновац.

Решење о расподели средстава по расписаном Јавном позиву за суфинансирање пројеката из буџета Градске општине Обреновац ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2016. години можете погледати овде