VUL 1361

VUL 1361Заменик председника Градске општине Обреновац Мирко Вранешевић обишао је вечерас дежурне екипе Јавног комуналног предузећа „Обреновац”, ЈКП „Топловод” и ЈКП „Водовод и канализација”.

Он се, заједно са радницима и руководством тих предузећа, уверио у функционалност комуналних служби.

Том приликом Вранешевић се осврнуо на претходну годину и рекао:

– Крај године је идеална прилика да резимарамо све што смо урадили у текућој години, као и да правимо планове за будућност. Мислим да имамо пуно разлога да будемо задовољни оним што смо урадили у овој години. Успели смо да обновимо све институције од јавног значаја, да изградимо нове путеве, да проширимо водоводну мрежу, да унапредимо наш топловодни систем. Такође, у 2015.години смо успели да променимо тарифни систем, којим смо напокон после више деценија нашим суграђанима омогућили да користе јавни превоз по приступачним ценама. Унапредили смо нашу културну и спортску понуду, показали да водимо бригу о најмлађима, најстаријима, као и о најугроженијима. Поставили смо стандарде које ћемо својом одговорном политиком, стратешки и плански, спроводити и у наредној години.

VUL 1329


Такође, заменик председника општине је свим грађанима Обреновца упутио новогодишњу честитку.

– У новој 2016. години свим Обреновчанима желим пре свега здравља, среће и напредка. Да имају снаге како би истрајали у свему ономе што су започели и храбрости да мењају себе, а затим и ствари око нас. Изнад свега желим им да воле свој град – пожелео је Вранешевић. 

{youtube}W8FQ2-Zullc{/youtube}