Драгослав Мршевић, члан Већа градске општине Обреновац, саопштио је поподне важно обавештење за бивше раднике Холдинг предузећа „Прва Искра”. 

– Од понедељка, 4. јануара, сви радници који имају право на део новчане надокнаде на име мање исплаћених зарада из периода од 1999. до 2004. године могу на свакој експозитури поште, са личном картом, подићи припадајући износ на име неисплаћених зарада. Што се тиче породица радника који су преминули, они новац могу да чекају на кућне адресе. Њима ће поштари након 4. јануара сав новац донети на кућну адресу. Желим да истакнем да се ради о 71 одсто обрачунате зараде из тог периода и то је новац који ће свима бити на располагању – рекао је Мршевић.

Он је бившим радницима, али и свим грађанима Обреновца, честитао новогодишње празнике. 

– Желим свим бившим радницима „Прве Искре” да пожелим срећну и успешну 2016. годину, као и свим грађанима Обреновца, уз наду да овај догађај неће бити последња епизода кад је у питању „Прва Искра”, и да ће она искрица која сија у виду Наменске производње заискрити и на индустријској зони „Прве Искре” и да ће се тамо створити услови за ново запошљавање и окупљање Обреновчана који ће тамо стицати егзистенцију – додао је Мршевић. 

{youtube}mDCKdYB1e5o{/youtube}