plakat oyf market

plakat oyf marketФондација за младе Обреновца организује Новогодишњи маркет, први продајни мини сајам обреновачких излагача ручних радова, дизајнираних предмета и осталих рукотворина. Маркет ће се одржати у Друштвеном центру Фондације за младе Обреновца од 25. до 27. децембра.

OYF новогодишњи маркет је догађај који Фондација организује како би подржала и промовисала креативне предузетничке иницијативе у Обреновцу. Пратећи програм OYF новогодишњег маркета обухватиће и акустични наступ три обреновачка бенда:

25.12. 18-19 часова – Посно прасе
26.12. 13-14 часова – Среда је уторак у новембру
27.12. 13-14 часова – У Змајевом Гнезду

Као и представљање резултата пројекта „Редукција ризика од елементарних непогода у образовно-васпитним установама“ који је организација Save the children реализовала у сарадњи са школама из Обреновца.

Уколико желите да за предстојеће празнике обрадујете некога најлепшим, потпуно оригиналним и аутентичним малим и великим поклонима посетите Новогодишњи маркет. Ту ћете на једном месту пронаћи уникатне торбе, ташне, новогодишње украсе, украсне корпице, кутије плетене од папира, накит израђен хекланом и татинг техником, накит од бакра, филца, полудрагог камења и стаклених перли, цветне аранжмане, сувенире, одевне предмете, ручно рађене честитке, предмете улепшане декупаж техником, ручно израђене лептир машне за децу и одрасле и украсне сијалице.

На овогодишњем OYF маркету представиће се више од 20 излагача, а они су: Драгица Ашћерић Мићић, Мирјана Марковић-Пашић, Данијела Додић, Марија Спасић, Етно Мока, Yelka Craft & Cards, Марија Јанковић, Машна – ручно израђене лептир машне за децу и одрасле, Креативна радионица Фрајер и бидермајер”, Милица Бабић – Жабалаба”, BoneCat Jewelry, Уникатне честитке Три трешње”, Gorana Obradovic design, Бизи дизајн, Зорана Томић, Дневни боравк за децу и омладину ометену у развоју Обреновац, Накит МИТ, Љубинка Мајсторовић, Драгица Бошњаковић, Rollin’ back мајице и Ferre Art.

Маркет ће бити отворен у петак, 25. децембра, у периоду од 16 до 20 часова, и трајаће у суботу и недељу од 11 до 15 часова, а улаз за све посетиоце је слободан.
Друштвени центар Фондације за младе налази се у улици Краља Александра Првог бр. 59 (мини тржни центар код Дома културе).

Овај догађај Фондација организује уз подршку немачке организације CARE International, организације Save the children и ТРАГ фондације из Србије, које су програмски партнер Фондације од самог оснивања.

{youtube}gPZL_Go7G0Q{/youtube}

{youtube}_owAWuLk61E{/youtube}