VUL 8617

VUL 8617Данас је у Обреновцу отворена реновирана зграда Поште која је страдала током мајских поплава 2014. године. Отварању су присуствовали директор Јавног предузећа „Пошта Србије” Милан Кркобабић и председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић.

Приликом обраћања присутнима директор ЈП „Пошта Србије” Милан Кркобабић рекао је да је пошта обновљена сопственим средствима. 

– Људи који овде раде су гаранција да ће Пошта бити истински сервис грађанима пружајући им праве услуге. Оно што је интересантно јесте способност запослених у „Пошти Србије” да успешно заврше посао. Када неко има иам 15.000 запослених, онда у својим редовима има сјајне мајсторе, грађевинске стручњаке, архитекте и све што се налази у овој згради су радили људи из Поште. Ниједан динар, осим за материјал, није отишао на страну.То је пример како један велики систем може да одради ваљано посао. Ово је доказ тезе да нема вишка запослених, него мањка посла. Оно што је новост у обреновачкој пошти је нова савремена продавница за поклоне и мењачки послови, а ускоро нас очекује и посредовање у осигурању. На тај начин ће потребе сваког грађана бити задовољене доласком у „Пошту Србије”. Обреновац је задесила неочекивана катастрофа, а олакшавајућа околност је био господин Чучковић. Нас двојица смо доста тога урадили за четири године у Скупштини града Београда и знао сам да ће он своју енергију употребити на прави начин. Сматрам да није њега, Обреновац не би изгледао овако како изгледа данас – казао је Кркобабић.
 
VUL 8796
 
Мирослав Чучковић, председник Градске општине Обреновац, рекаоје да је Обреновац имао несрећу да га задеси природна катастрофа.
 
– Након дејства безбедоносних снага и евакуације 35.000 људи, први људи и државне службе које су се вратиле у наш град биле су здравствене установе и поштари Србије. Веома смо им захвални на томе. Желим да похвалим јединице у Баричу и Звечкој које су сервисирале цео Обреновац након поплава. Овај објекат је био уништен бујицом, али је данас он много бољи, функционалнији и са савременом опремом и услугама, као и посебним додатним услугама. Желим да подсетим да су радници Поште у Обреновцу изнели велики терет наког поплаве, да су је сами очистили и уредили да може да функционише. Показали су завидан ниво одговорности према свјој фирми и ја им на томе честитам – додао је Чучковић.
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић био је први купац у новоотвореној продавници поклона у објекту Поште. Он је том приликом купио два дуката које је поклонио пензионерки Новки Дикановић и директору „Пошта Србије” Милану Кркобабићу. 
 
{youtube}ObNE3C0SiYA{/youtube}