VUL 7279

VUL 7279Данас је председник општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао радове на санацији летњих базена. Он је том приликом рекао да се отварање сезоне купања на базенима очекује ускоро.

– Најважније је да су радови у пуном капацитету и да су у питању дани када ће у потпуној функцији бити летњи базени. Оно што је још битније, без обзира на то што је обнова летњих и зимских базена коштала много, готово 80 милиона динара из општинског буџета, је да сачувамо финансијски капацитет Јавног предузећа Спортско-културни центар Обреновац”, те да карте могу да остану у нивоу претходногодишњих. Целодневно купање за једну особу је 184 динара, за људе који желе да дођу само после посла, после 15 часова, карта је 135 динара, док је за децу цена карта 70 динара. То је, заиста, прихватљиво у тешким финансијским околностима за наше суграђане. Лето ће по прогнозама бити врело, тако да сви наши суграђани могу време да проводе на нашем базену – казао је Чучковић.

Чучковић је напоменуо да ће се сви пропратни садржаји на базену вратити, наручене су нове лежаљке, сунцобрани и опрема за ресторан. Он је додао и да је издат налог Јавном предузећу за изградњу Обреновца да се испита могућност постављања додатних тушева на цевки”.

– Морам да додам да смо, с обзиром на велики број људи који посећују популарну цевку”,  дали налог да се испројектује и испита могућност додатних тушева како би већи број људи у истом тренутку могао да их користи. То је активност која ће ићи паралелно са радовима на базену, тако да ће овај реон Обреновца, уз Забран, бити место где ће Обреновчани моћи квалитетно да проводе летње дане – додао је Чучковић.

Директор Јавног предузећа Спортско-културни центар Обреновац” Петар Јовичић рекао је да после санације базена следи пуњење и контрола воде, како би се сви безбедносни аспекти испоштовали, те да ће сезона купања кренути на време.

{youtube}UOZFdhlWw0w{/youtube}