kina 1

kina 1Делегација Градске општине Обреновац у саставу председник општине Мирослав Чучковић, директор и заменик директора Јавног предузећа за изградњу Обреновца Милан Марошанин и Бранко Матић у посети су компанији МЕИ ТА у Кини. 

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић је рекао да делегација борави у Тианјину, који је четврти по величини град у Кини.

– Имали смо задовољство да од наших пријатеља добијемо комплетне информације како ће будућа фабрика у Баричу изгледати и шта ће се у њој производити. Сматрамо да су вести о изградњи фабрике јако лепе и позитивне за Обреновчане. Овде смо разговарали и о томе какве хале ће бити изграђене и који делови аутомобила ће се производити. Са задовољством могу да најавим да ће се делови четири марке аутомобила производити у Обреновцу, а то су Ford, Mercedes, BMW и Reno – казао је Чучковић.

kina

Чучковић је додао да се у Кини разговарало и о условима рада и о платама.

– Мислим да ће сви Обреновчани који не раде у новој фабрици имати прилику да добро раде и добро зараде, а самим тим, наша општина и држава ће имати већи буџет. Тако да се са много лепим утисцима враћамо из Кине – додао је Чучковић.

{youtube}kGwLWj-kpcQ{/youtube}