credit agricole donacija 2

credit agricole donacija 2У Обреновцу је данас руководство Кредит Агрикол банке уручило кључеве специјализованог комби возила за Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју, као и донацију од три кајака и средства за реновирање крова Кајак кану клубу Забрежје”.

Према речима Бруна Шаријеа, председника извршног одбора Кредит Агрикол банке, Обреновац данас изгледа прелепо.
 
– Када се данас прође кроз Обреновац не виде се последице катастрофе која вас је задесила пре само годину дана. Ми смо са овим донацијама основној школи Јефимија” за кухињу у продуженом боравку, као и комбијем за Дневни боравак и помоћ Кајак кану клубу Забрежје” успели да деца Обреновца што безболније превазиђу тешкоће са којима су се супочила након полава. Циљ ових донација је да им помогну да достигну своје потенцијале, а Кредит Агрикол је ту да им на различите начине помогне. Укупна вредност донација је 70 000 евра и јако сам задовољан што видим резултате нашег рада у последњих годину дана, као и насмејана лица деце што и јесте крајњи циљ – казао је Шарије.
 
Југослава Зајић, руководилац Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју, захвалила се на овој донацији.
 
– И пре поплаве наше комби возило није било прилагођено нашим корисницима. Од тридесет корисника, њих двадесет и шесторо се свакдоневно развози од куће до боравка и назад. Укупно свакога дана комби пређе преко 250 километара и ова донација нам је била преко потребна. Сада имамо модерно возило које има и рампу за наше кориснике који не могу сами да се крећу, него су у инвалидским колицима. Док нисмо добили возило користили смо мини бус Градске општине Обреновац, али на жалост због приступа и даљине нису могли сви корисници да користе тај превоз. Сада коначно сви корисници могу да дођу у своју другу кућу, што у суштини и јесте дневни боравак – казала је Југослава Зајић.
 
credit agricole donacija 1
 
Иван Јегоровић, помоћник председника Градске општине Обреновац, рекао је да се свако улагање у спорт вишеструко врати.
 
– У име Градске општине Обреновац захвалио бих се Кредит Агрикол банци на уложеним средствима у Кајак кану клуб Забрежје”. Сваки динар који се уложи у спорт се вишеструко врати кроз здравље деце и то је оно на чему треба радити. Хвала Кредит Агрикол банци што су препознали спорт као нешто што терба обновити после свих ових дешавања, а нарочито Кајак Кану клубу Забрежје” који увек постиже завидне резултете, како у домаћим тако и у међународним такмичењима – казао је Јегоровић.
 
Андрија Бецин, председник Кајак кану клуба Забрежје”, захвалио се на донацији.
 
– Ова донација нам много значи јер смо успели да обновимо кров који нам је био вишегодишњи проблем, а и да купимо три такмичарска кајака која ће нам значити у будућности. Ми смо и ове године успели, да и поред недаће која нас је задесила, постигнемо резултате, тако да могу да обећам да ћемо следеће године остварити још боље резултате – казао је Бецин.
 
{youtube}r840rRBd_mk{/youtube}