VUL 0200

VUL 0200У Основној школи 14. октобар” у Баричу у марту је обележен месец франкофоније. Данашњом завршном свечаном приредбом на француском језику ђаци су приказали своје знање, а најбљима су уручене и дипломе.

Директор школе Душан Mикић рекао је да је обележавање Дана франкофоније традиција у овој школи.
 
– Наставници су марљиво радили и укључили у реализацију овог програма доста ученика. Имати овакве наставнике, а нарочито француског језика, је једно велико задовољство. Поред тога и школа се потрудила да обезбеди одличне услове за рад наставника страних језика. Ми имамо један од најсавременијих кабинета, а имамо и одличну сарадњу са Амбасадом Француске и њиховим институтом. Наша деца у школи уче од првог разреда француски језик што је јако значајно – казао је Микић.
 
Олга Миросављевић, чланица Већа градске општине Обреновац, рекла је да јој је велико задовољство што је присуствовала свечаности.
 
– Велико ми је задовољство што сам присуствовала данас представи и што је цео март био посвећен франкофонији. Ево после Гимназије и Основна школа  14. октобар” обележава Дане француске културе. Деца су одлично припремила приредбу, види се да је наставни кадар уложио доста труда и рада да би све овако изгледало и ја им чеситам на томе – казала је Олга Миросављевић.
 
{youtube}SPDGo461cHE{/youtube}