Компанија Самсунг данас је покренула акцију “Перемо за вас” и за општину Обреновац обезбедила пет контејнера са веш машинама и средствима за бесплатно прање веша. 

Сваки контејнер опремљен је са по четири веш машине, а контејнери ће бити постављени на Градском тргу (улица Војводе Мишића 211), у насељу Сточна пијаца (улица Ђачког батаљона 9А) и у насељу Ројковац (улица Краља Милутина 15-17).

Грађани ће моћи да оперу одећу, постељину или дечје играчке, али и добију информације о исправном третирању веша након поплава, до 7. јула 2014. године, сваким даном од 9 до 12 и од 13 до 17 часова. Грађанима ће у руковању машинама помагати радници ЈКП “Паркинг сервис”. 

– Од велике је важности помоћи грађанима који су много тога изгубили у овим страшним поплавама. Имајући у виду да је у подручјима погођеним поплавама у Србији страдао велики број домаћинстава, као и да су многи уређаји потопљени или потпуно уништени верујемо да оваква врста акције може вишеструко помоћи угроженим заједницама. Осим овога, за грађане смо обезбедили и информације о исправном третирању потопљеног веша – рекао је Милан Вујовић, директор маркетинга компаније Самсунг.

Компанија Самсунг акцију је покренула у сарадњи са општином Обреновац, како би становницима и на овај начин помогла повратак нормалном животу.

Као део подршке подручјима погођеним поплама Самсунг је за своје кориснике обезбедио бесплатне поправке кућних уређаја, уколико је поправка апарата могућа. Сервисери ће поправке обављати до 30. јуна 2014. године, а за њихов долазак на одређену адресу потребно је пријавити се позивом на кол центар +381 11 321 68 99 где је могуће добити и више информација о сервисирању уређаја.

{youtube}8cEMpZJf3BM{/youtube}