Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима и пословним објектима радиће до среде у следећим улицама: Четврта улица (зграда Хелпа и иза те зграде), Влашка башта, од Црне тачке према вртићу “Весељко” и насељу Вирага, Сењак, као и остаци у три главне улице (Милоша Обреновића, Војводе Мишића и Вука Караџића).

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће у среду у следећим улицама: Бранислава Нушића, Шљивице, Лазара Комарчића, Краља Милана – од Краља Петра Првог према Влашкој башти, Краља Александра Првог – преко пута аутобуске станице и од Краља Петра Првог према Тополицама, Милоша Обреновића, Светог Саве, Здравковићева, Хајдук Вељкова, Војводе Мишића, Александра Аце Симовића (са сокацима са десне стране улице од суда према Забрежју). 

Комија за евидентирање штете на моторним возилима радиће од понедељка, 16. јуна, од 09.00 до 17.000 часова, у Месној заједници на Ројковцу. Штету могу пријавити грађани из свих насеља.

Комисија за евидентирање штете на регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољ објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и друго) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама радиће у наредним данима у Белом Пољу.