Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима и пословним објектима радиће до среде у следећим улицама: Четврта улица (зграда Хелпа и иза те зграде), Влашка башта, од Црне тачке према вртићу “Весељко” и насељу Вирага, Сењак, као и остаци у три главне улице (Милоша Обреновића, Војводе Мишића и Вука Караџића).

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће данас у следећим улицама: Раје Поповића, Милоша Обреновића, Светог Саве, Косовска, Доситејева, Влашка башта, Бранислава Нушића, Вука Караџића, Краља Милана – од Краља Петра Првог, Краља Александра Првог – од Краља Петра Првог ка Тополицама, Попа Леонтија Марковића, Немањина – од бројева 1 до 9, Војводе Мишића, Шљивице, Проте Матеје Ненадовића – парна страна, Александра Аце Симовића – до табле Забрежје.

Комија за евидентирање штете на моторним возилима радиће од понедељка, 16. јуна, од 09.00 до 17.000 часова, у Месној заједници на Ројковцу. Штету могу пријавити грађани из свих насеља.

Комисија за евидентирање штете на регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољ објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и друго) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама радиће у наредним данима у Белом Пољу и Пироману.