У среду, 11. јуна, у периоду од 09.00 до 17.00 часова, чланови Комисије за евидентирање штете на моторним возилима примаће пријаве штете грађана на приватним возилима у канцеларији Месне заједнице Рвати. 

Штету могу пријавити грађани из Месних заједница Рвати и Дудови, из насеља Тополице, као и из следећих улица: Вука Караџића, Краља Петра Првог, Краља Александра Првог, Карађорђеве, Војводе Мишића и Кнеза Михаила. Чланови комисије ће преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова и правити записнике извезених возила које су сачинили грађани. Моле се грађани да направе посебан фолдер са фотографијама оштећених возила. Захтеви осталих грађана неће бити примани како се не би стварале беспотребне гужве на пунктовима.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима радиће у среду у следећим улицама: Милоша Обреновића (од Сточне пијаце), Влашка башта, Бранислава Нушића, Арчибалда Рајса, Светог Саве, Александра Аце Симовића и насељу Тополице. 

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће у среду у следећим улицама: Милоша Обреновића, Шљивице, Кнеза Симе Марковића, Црвеног крста, Попа Леонтија Марковића, Космајска, Немањина, Александра Аце Симовића, Краља Александра (од раскрснице са Краља Петра према Тополицама), Војводе Мишића, Саве Ковачевића, Сремског фронта, Раденка Ранковића, Змај Јовина, Ивана Штагљара и Св. Владике Николаја.