Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним стамбеним објектима радиће сутра у следећим улицама: Белопољска, Милоша Обреновића (обе стране опадајућим низом), Фрушкогорска (непарна страна), Проте Матеје Ненадовића (са сокацима), Војводе Мишића (од цркве ка Циглани), улице између Вука Караџића и Војводе Мишића, Шљивице, Дудови, Раденка Ранковића, Светог Владике Николаја, Арчибалда Рајса, Немањина (парна страна) и сокаци (непарна страна).

Комисија за евидентирање штете на становима и пословним просторима радиће сутра у следећим улицама: Узун Миркова, Војводе Мишића, Саве Ковачевића, Вука Караџића, Здравковићева, Стара Циглана, Бранислава Нушића, Старо игралиште, Карађорђева, Краља Милана и Проте Матеје Ненадовића.

Чланови Комисије за евидентирање штете на моторним возилима биће у петак у Месној заједници Рвати на Ројковцу, где ће преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова. Комисија ће примати захтеве мештана из Дудова, Тополица и Рвата. Захтеви грађана других месних заједница неће бити примани како се не би стварале беспотребне гужве.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољопривредни објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и др.) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама радиће сутра у Великом Пољу.