Допуна персонализованих “бус плус” картица за фебруар почела је 25. јануара. Своје картице корисници јавног превоза у Београду могу да допуне на више од 2.000 продајних места.

Места на којима је могуће извадити или продужити електронске повластице налазе се на следећим локацијама: РК Београд – Масарикова 5, ГСП – Скендербегова 47, ГСП – ТЦ Трг републике, ГСП – Делиградска 10, Булевар Михајла Пупина 10А, локал 33 (Ју бизнис центар), Темпо – Вилине воде бб, Обреновачки друм 3 и Ауто-пут за Загреб 35, као и  Ласта – Главна аутобуска станица, Младеновац, Обреновац, Лазаревац, Барајево, Сопот.

На овом линку потребно је одабрати зону коју путник користи, као и линију и релацију, а потом и категорију картице коју поседује. Тиме је олакшано израчунавање цене допуне, посебно оним путницима који користе линије градског и приградског превоза.

За све информације о куповини и допуни карата грађанима је на располагању и служба Корисничког сервиса “Бус плуса” путем телефона 011/7155-155. Актуелни ценовници допуна месечних и појединачних карата доступни су на сајту www.busplus.rs.