Веће градске општине Обреновац је на седници одржаној 12. новембра 2013. године донело закључак којим се Нацрт стратешког акционог плана градске општине Обреновац за период 2014 -2016. године  упућује на јавну расправу .

Јавна расправа траје 30 дана, почев од 13.11.2013. године.

Позивају се грађани и стручна јавност да у току трајања јавне расправе на Нацрт стратегије дају писане примедбе, предлоге и сугестије.  

Заинтересована лица током јавне расправе могу своје примедбе, предлоге и сугестије на Нацрт стратегије доставити Одељењу за развој закључно са 13.12.2013. године, путем поште на адресу Вука Караџића бр. 74 или лично на писарницу Управе градске општине.   

Завршна стручна расправа и изјашњење носиоца израде стратегије о пристиглим примедбама, предлозима и сугестијама обавиће се по завршетку јавне расправе на месту и времену које ће одредити Одељење за развој Управе градске општине и о ком ће јавност бити накнадно обавештена путем локалних средстава јавног информисања.

Увид у Нацрт стратегије заинтересована лица могу остварити преко интернет адресе Градске општине Обреновац, у службеним просторијама Управе градске општине Обреновац сваког радног дана у времену од 07.30-18.30 часова или у месним канцеларијама у току радног времена. 

Нацрт стратешког акционог плана градске општине Обреновац за период 2014 -2016. године можете погледати овде
Табелу инфраструктурних пројеката можете погледати овде.  
Табелу пројеката у области друштвених делатности можете погледати овде.  

{youtube}nJFuoCKJ_LQ{/youtube}