Под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину града Београда и Градске општине Обреновац Спортско-културни центар “Обреновац” покреће акцију “Вежбајте без обзира на године”. 

Два пута недељно, уторком и четвртком, у термину од 12:30-13:30 часова, најстарији Обреновчани имаће прилику да рекреативно вежбају у спортској хали Спортско-културног центра “Обреновац”.

Према речима в.д. директора СКЦ-а Петра Јовичића циљ акције је да старији суграђани остану у форми и побољшају своје здравствено стање.

– До сада су корисници спортске хале махом били активни спортисти, рекреативци или школска деца. Овом акцијом пажњу посвећујемо и најстаријим суграђанима, њиховом здрављу и кондицији. Програм је у потпуности прилагођен њиховим годинама и ово је права прилика за све обреновачке пензионере да се друже, а и да кроз вежбање побољшају своје здравствено стање – казао је Јовичић.

Вежбе су прилагођене пензионерима без обзира на пол и обезбеђен је стручни надзор тренера и лекара.

Додатне информације о акцији могу се добити на број телефона 064/8322-307. Контак особа је Душан Растовић, координатор спортског програма СКЦ-а.

{youtube}pYOmhAtjWeA{/youtube}