Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао је данас радове на реконструкцији објекта у улици Војводе Мишића 170. Инвеститор радова на објекту Слободан Срећковић је истакао да је у питању потпуна реконструкција објекта.

– Ово је био монтажни објекат величине од око 500 квадратних метара у основи. Тотална реконструкција коју изводимо подразумева озидавање овог локала и уместо монтажног овде ћемо изградити одличан објекат по свим европским стандардима. Спољни изглед објеката се неће мењати и остаће скоро идентичан претходном – казао је Срећковић.

Председник општине Мирослав Чучковић нагласио је да је ова реконструкција испуњавање датог обећања да у центру града неће остати ни једно ругло од старих зграда и да ће све бити реконструисане или уклоњене.

– Овде је случај да центар града уређују обреновачки привредници и улажу свој новац да привуку инвеститоре из других општина. Наиме, овде ће бити отворен маркет у коме ће посао наћи тридесетак наших суграђана. Драго ми је да су се и наши привредници укључили у овај процес и да њима, као покретачима привреде ове земље, општина буде сервис и олакша рад бар у оном делу у коме смо надлежни – рекао је Чучковић.

На простору од око 500 квадратних метара биће отворен маркет “Трлић”. Рок за извођење радова је сто дана.

{youtube}WV1rcfi0v-A{/youtube}