Нацрт Програма развоја градске општине Обреновац са Акционим планом за спровођење програма за период 2022-2025. године упућује се на јавну расправу.

Јавна расправа траје 10 дана почев од 27.11.2021. године.

Увид у Нацрт Програма заинтересована лица могу остварити кликом на линк испод овог обавештења или у службеним просторијама  Одељења за привреду и развој Управе градске општине Обреновац сваког радног дана у времену од 07,30-15,30 часова.

Позивају се грађани и стручна јавност да у току трајања јавне расправе на Нацрт Програма дају писане примедбе, предлоге и сугестије.

Заинтересована лица током јавне расправе могу своје примедбе, предлоге и сугестије на Нацрт Програма доставити Одељењу за привреду и развој и Служби за скупштинске послове и прописе Управе градске општине Обреновац закључно са 06.12.2021. године, путем поште на адресу Вука Караџића бр. 74, електронским путем на е-маил адресу odgovori@obrenovac.org.rs или лично на писарницу Управе градске општине.

Изјашњење носиоца израде Програма о приспелим примедбама, предлозима и сугестијама биће објављено на интернет адреси градске општине Обреновац www.obrenovac.rs.

Програм развоја ГО Обреновац за период 2022-2025

Програм развоја табеле