На територији месне заједнице Забрежје у току су радови на изградњи потпуно новог понтона који ће бити позициониран на популарном обреновачком купалишту код Кајак кану клуба ”Забрежје”. Такође, на оним деловима Савске улице, где су се у протеклом периоду обављали радови на изградњи топловодне и канализационе мреже, изводе се радови на асфалтирању. Представници Градске општине Обреновац данас су обишли грађевинске радове у месној заједници Забрежје.

Председник Градске општине Обреновц овом приликом похвалио је залагања представника месне заједнице Забрежје, за боље услове живота грађана овог дела општине.

Заменик председника Савета месне заједнице Забрежје Милован Мићић нагласио је да се на изградњи новог понтона на купалишту код Кајак кану клуба ”Забрежје” ради захваљујући удруженим средствима Савета месне заједнице, Градске општине Обреновац и Кајак кану клуба ”Забрежје”.

Председник Савета месне заједнице Никола Белић истакао је да се ради на покривању целокупне територије месне заједнице Забрежје, недостајућом комуналном и путном инфраструктуром.

– Када завршимо са асфалтирањем улице, у овом делу месне заједнице Забрежје биће обезбеђена целокупна комунална и путна инфраструктура – нагласио је Белић и позвао грађане који тренутно живе ван граница државе, а желели би да своја домаћинства на Забрежју прикључе на топловодну и канализациону мрежу, да га контактирају како би се решили имовинско правни односи који су услов за изградњу комплетне комуналнe инфраструктуре у осталим деловима ове месне заједнице.

Одборница Скупштине општине Обреновац Радмила Рељановић најавила је нова улагања у изградњу месне заједнице Забрежје.

– Све оно што је урађено радује Забрежане. У овом делу општине у протеклом периоду рађено је на изградњи водоводне и канализационе мреже – навела је Рељановић и додала да ће се у наредном периоду радити на уређењу цркве.