Седница Већа Градске општине Обреновац одржана је данас у Месној заједници Дражевац. Овај сусрет искоришћен је како би био обављен и разговор са Саветом месне заједнице о решавању текућих проблема.

Чланови Већа градске општине Обреновац и директори јавних предузећа се територије општине Обреновац изнели су све податке о активностима које су биле реализоване на територији Месне заједнице Дражевац у протеклом периоду, а које се тичу јавне расвете, образовања, пољопривреде, изградње канала, асфалтирања путева, спорта и других текућих питања.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да се наставља традиционална активност одржавања седница Већа ван центра Обреновца.

Заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић истакао је да су овакви сусрети веома значајни пошто се направи осврт на претходни период и активности које су завршене. Он је додао да су данас направљени планови за будућност како би се знатно побољшао живот свих мештана ове месне заједнице.

Овом приликом најављено је да ће бити наставак активности седница општинског Већа у месним заједницама у Обреновцу како би грађани били ближе упознати са радом општинског Већа.