Представници Градске општине Обреновац посетили су данас породицу Кузмановић из Белог Поља. Они су у учествовали у програму вантелесне оплодње коју финансира општина Обреновац и добили су пре пет месеци Кристину, Јована и Хелену. 

Милица Јанковић Кузмановић захвалила се општини због пројекта који им је донео највећу радост у животу.
Члан Већа Градске општине Обреновац др Обрад Исаиловић казао је да је програм започет на иницајативу др Ненада Бјелицу и да је пројекат успешно настављен пошто је општина препознала потребу за правим улагањем новца.
Програм се реализује више од три године и од тада је у Обреновцу рођено 16 беба док је на територији Града Београда рођено више од 90 беба.
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да је поред свих инфраструктурних пројеката попут фабрика, мостова и нових путева, да су ово најважније ствари. Он је овом приликом бебама поклонио родослове и истакао да ће општина увек бити на страни свих родитеља.
Члан Већа Градске општине Обреновац Александар Богићевић истако је као мештанин Белог Поља да су ово највеће победе и нагласио да ће овај програм и у наредном периоду бити настављен.