У склопу уређења некатегорисаних путева на територији општине Обреновац данас су извођени радови на асфалитрању појединих деоница у месним заједницама Грабовац и Бело Поље.

 Мештани Грабовца у Урошевића крају истакли су велико задовољсто пошто је након толико година асфалт стигао и у њихов крај. Они су се овом приликом и захвалили руководству општине Обреновац пошто је испуњено обећање које је дато пре неколико месеци, када је речено да ће се овај део општине покрити новим асфалтом.
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић приликом обиласка радова рекао је :
– Ми се заиста са овим активностима нећемо зауставити док не дођемо до последње куће. Да створимо услове да се у нашим селима живи као у свим европским селима и да инфракструктура буде основ за остајање младих. Ми смо посвећени томе и трудићемо се са нашим извођачима да машине раде целе године без обзира на временске услове.Комплетна сезона ће  бити искоришћена максимално да километри асфалта стигну у свако насеље до сваке куће, како би смо повећали квалитет нашег становништва – казао је Чучковић.
Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић приликом обиласка радова на асфалтирању у Белом Пољу истакао је да ће машине наставити радове у Грабовцу и у  месним заједницама Орашац и Дрен.
У Белом пољу радови су извођени у Драгачевца крају у ком се налази велики број становника и овим активностима додатно се повећама квалитет живота у овом делу општине.