Дечји хор ”Круна од нота” из Обреновца поново наступа у Великој дворани Задужбине Илије М. Коларца са својим другарима из El sisteme Србије. Тим поводом Вас позивамо да присуствујете годишњем концерту Ел Система и пријатељи, који ће се одржати у уторак 25. априла 2017. у 20 часова у сали Коларчеве задужбине у Београду, Студентски трг број 5.

Одржавање концерта помогле су Европска унија и Влада Швајцарске, Влада Републике Србије преко развојног програма Европски ПРОГРЕС.
На концерту ће се представити деца, учесници међународног инклузивног пројекта  El sistemа из Јагодине, Параћина, ”Круна од нота” из Обреновца, Новог Сада, Врања, Сурдулице и Бујановца, уз диригентску палицу уметника из Венецуеле Херарда Естраде. Са њима ће, као гости, наступити истакнути домаћи професионални џез музичари. Жеља нам је да заједно са Вама прославимо достигнућа и успех деце из El sistemе Србије, која су нестрпљива да се, после бројиних међународних наступа, још једном у пуном сјају покажу београдској публици.
На концерту ћете, уз дела великана светске музике адаптирана за дечији узраст, моћи да чујете и како негујемо домаћу фолклорну традицију у обради других стилова и жанрова.