Јавно комунално предузеће Обреновац у сарадњи са Градском општином Обреновац опремили су изворне произвођаче са територије општине Обреновац новим расхладним витринама.

 Директор Јавног комуналног предузећа Обреновац Зоран Лапчевић истакао је да је увек велико задовољство изаћи у сусрет свим произвођачима и нагласио да је овом приликом обезбеђено 10 нових расхладних витрина.
Члан Већа Градске општине Обреновац Предраг Јовановић рекао је да је подједнако велики значај ове донације како за произвођаче тако и за грађане Обреновца.
– Метеролози најављују изузетно дуго и топло лето и веома је важно да они своје производе могу да продају у одговарајућим условима, како би испунили све прописе. Важно је нагласити да су ови произвођачи са наше територије и да овде нема препродаваца. Знамо да су витрине отишле у праве руке када видимо господина Јакова који се већ 55 година бави производњом и продајом – казао је Јовановић.
Јаков Васић из Великог Поља бави се 55 година успешном производњом и продајом млечних производа. Он се овом приликом захвалио председнику Градске општине Обреновац Мирославу Чучковићу пошто је испуњено обећање да ће у најкраћем року стићи нове расхладне витрине у млечну халу у Обреновцу.