englxe1

englxe1Како би млади обреновчани били што конкурентнији на тржишту рада Градска општина је за њих обезбедила бесплатне куурсеве енглеског језика. Посетивши полазнике курса енглеског језика представници општине изразили су задовољство што се позиву одазвао велики број обреновчана.

 Када видимо да ови млади људи напредују учећи енглески и дижући ниво знања на виши степен схватамо да је одлика општине била права када смо одвојили средства да би се они обучили, да би добили могућност да конкуришу у фабрици Меи Та. Не треба запоставити ни остале фирме које се појављују на територији Градске општине Обреновац. У петак смо потписали уговор за простор бившег Фим-а са фирмом “Lederland” у којој се такође тражи знање енглеског језика – казао је Предраг Јовановић, члан Већа Градске општине Обреновац
 
Програм страних језика спроводи се у сарадњи са школом ” Ксенокс”.
 
xeno2eng
 
У завршном курсу сви полазници полагаће тест и добити сертификат свих школа страних језика. Са тим сертифакатим имаће шансу да конкуришу за било који посао. Полазници школе истичу да су до сада подигли ниво знања- рекла је Ксенија Филимоновић испред школе страних језика ” Ксенокс”
 
Веома ми значи што могу бесплатно да похађам курс енглеског језика. Уосталом то ће нам помоћи приликом запошљавања и задовољни смо целокупном организацијом- рекла је полазница курса Николина Лапчевић.
 
{youtube}bo_9F-vfFjo{/youtube}