toplotamn1

toplotamn1Јавно комунално предузеће ,,Топловод” наставља активности на ширењу топлотне мреже. Радови се тренутно изводе у насељу ,,Стара Тамнава” где је претходно урађен примарни вод за топлотну подстаницу 12А. 

 Директор Јавно комуналног предузећа ,,Топловод” Борис Ивковић рекао је да се радови изводе уз Тамнавску улицу и да је вредност инвестиције око 20 милиона динара. Он је додао да ће 25 домаћинстава добити грејање и подсетио да је урађен цевовод у дужини 1100 метара.
 
Заменик председника Градске општине Обреновац Миодраг Митровић нагласио је да су проблеми око имовинско правних односа утицали на то да радови касније почну. Митровић је казао да је веома важно да и овај део општине добије грејање пошто се налазе на само неколико стотина метара од центра града. 
 
toplovtamn2
 
Мештани овог дела општине Обреновац истакли су велико задовољство пошто је након 50 година решен проблем централног грејања. Они су се захвалили Градској општини Обреновац пошто ће већ ове зиме имати топле радијаторе у својим домовима.