zima2017

zima2017Због ниских температура и снега готово све комуналне службе су непрекидно на терену. Зимска служба ГО Обреновац и радници ЈКП Обреновац су на терену и раде на уклањању снега.

Директор ЈКП Обреновац Зоран Лапчевић рекао је да проблема има свакако услед обилних падавина али да су све екипе биле мобилне преко ноћи и да су нове екипе на терену од раног јутра.

– Чинимо све како би пешачке зоне биле проходне. Фирме које су задужене за одржавање коловоза на нашој територији раде на терену како би улице биле проходне али због великих падавина неопходна је опрезност. Потребно је да се и сви други актери укључе, пре свега обични грађани и власници објеката, било да су пословни или стамбени и да очисте снег и да тако дају допринос безбедном кретању улицама Обреновца. Сви путни правци су проходни уз ретке изузетке. Добијамо редовне информације од Ласте и кретњу њихових линија и скраћењу како би у кординацији што пре решили све проблеме. На основу онога шт видимо да се дешава у Србији потпуно одговорно и коректно смо реаговали – казао је Лапчевић.

Директор ЈКП ,,Топловод” Борис Ивковић осврнуо се на активности и дежурства како би систем био у могућности да у току целог дана одговори на све захтеве грађана. Он је истакао да је испорука топлотне енергије у Обреновцу потпуно стабилна и да је изнад просека у односу на грејање у целој Србији. 

{youtube}H5PgGiYk-BI{/youtube}