krst2017

krst2017У Обреновцу ће 19. јануара 2017. године по четврти пут бити организовано пливање за богојављенски крст. Манифестација ће бити одржана на Забрежју код Кајак кану клуба, а организатори су Црквена општина и Градска општина Обреновац.

Прошле године је за Часни крст пливало више од 55 пливача а први је до крста допливао Милош Митровић. Једина дама која је учествовала претходне године је била Марина Величковић. Ове године учествоваће више од 55 пливача који ће проћи здравствени преглед. Они ће морати да препливају стазу дугу 33 метра.
 
Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станковић рекао је да програм почиње од 10:30 часова и да се се заинтересовани могу пријавити код секретара Спортског савеза Обреновца, Драгољуба Тасића на број телефона 064/1748-082. Станковић је додао да ће сви такмичари добити ваучере за анализу крви у лабораторији  ,,Аквалаб” након чега ће отићи на лекарске прегледе код др. Остојића.
 
Сви учесници добиће пригодне поклоне од Градске општине Обреновац и цркве. Сви учесници ће бити благосиљани, а служиће се и литургија пред почетак пливања.
 
{youtube}TKJipqDumhk{/youtube}