vozila1top

vozila1topЈавно комунално предузеће ,,Топловод” обогатило је свој возни парк са два нова возила за интервенције. Возила су потпуно опремљена за сваку врсту посла која су у домену овог предузећа. 

 Директор ЈКП ,,Топловод” Борис Ивковић истакао је да ће се набавком ових возила интервенције на терену брже завршавати. 
 
– Вредност је око 2 милиона динара по једном возилу. Ми смо значајно појачали оперативу набавком два нова возила и у њима ће се налазити све оно што је потребно за брзу реакцију наших екипа на терену. Радници ће увек на располагању имати резервни материјал и сву потребну опрему. У возилима се налазе и саобраћајни знаци, сигналне траке за обележавање ископа и мреже за заштиту градилишта. Ово представља наш нови приступ реаговања на терену и ово је нешто што ће довести до бржег, бољег квалитетнијег и безбеднијег рада – казао је Ивковић.
 
vozila2top
 
Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић нагласио је да ће и остала предузећа набавити нова возила и машине како би комунални систем још боље функционисао.
 
– 2017. годину као што смо и обећали обележиће оснаживање комуналног система, наша комунална услуга јесте на високом нивоу али желимо да је унапредимо и новом опремом, возилима и машинама. Ово је прва набавка у низу, иста оваква ће се десити и у ЈКП Обреновац што се тиче одношења комуналног отпада, како би спречавали ширење дивљих депонија. Уз безбедност, као што сте видели полиција је добила нова возила, желимо да наша комунална услуга буде најважнија активност током ове године – најавио је Чучковић.
 
{youtube}SXFMrjaLXZQ{/youtube}