FB IMG 1478963882225

FB IMG 1478963882225Завршени су радови на поставци сојенице која се налази у склопу Ловачке секције на Забрежју. Захваљујући Градској општини Обреновац овај ловно технички објекат ће омогућити дружење са природом свим ловцима. 


– Ловачка секција Забрежје има 38 чланова и прека потреба је био један овакав објекат. Уз помоћ Градске општине Обреновац урадили смо ову сојеницу. Она ће бити намењена да ловци лакше у току године гаје фазанску дивљач и да у току лова кроз дружење и окупљање водимо рачуна о целој околини – казао је Милош Исаиловић председник ловачке секције Забрежје.
 
Директор Јавног предузећа за унапређење и заштиту животне средине Славко Берић рекао је да циљ овог објекта јесте да људи могу да бораве у њему и кад су лоши временски услови.
 
– Дружење са природом је приоритек као и очување биљног и животињског света којег овде имамо у изобиљу. У плану нашег предузећа за 2017. годину је да подигнемо објекат Јозића колибе као што је некад био и да га ставимо на услугу љубитељима природе. Такође у процесу је израда идејног решења природњачког дома на простору арборетума – најавио је Берић.

FB IMG 1478963888304

Члан Већа Градске општине Обреновац др Обрад Исаиловић нагласио је да је обавеза општине била да се изгради овај објекат. 
 
– Објекти без људи не значе ништа и зато овом приликом позивам све становнике општине Обреновац да дођу у што већем броју и да долазе често овде, да користе слободне викенде како би овај објекат имати прави смисао – истакао је Исаиловић.

{youtube}kVZehZbKBkk{/youtube}