filmprva

filmprvaУ уторак 04.10. у препуној сали Спортско-културног центра у Обреновцу премијерно је приказан филм ,, Јесен самураја”. На премијери филма обреновачкој публици су се поклонили глумци и целокупна филмска екипа.

Градска општина Обреновац помогла је снимање филма ,,Јесен самураја”. Наиме неколико сцена филма снимано је на територији општине Обреновац, првенство у новој сали за физичко ,,Прве Обреновачке Основне школе” и на самом тргу у Обреновцу.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић изјавио је да је веома важно што је општина подржала снимање филма.

– Кадрови у којима се види обновљени Обреновац, пре свега фискултурне сале у ,, Првој Обреновачкој” Основној школи која је једна еминентна грађевина архитектуре као и наш трг је нешто ће видети неколико стотина хиљада људи у Србији и наш главни циљ је промоција нашег града – казао је Чучковић.

Члан Већа Градске општине Обреновац Зоран Ћорломановић исказао је велико задовољство пошто се овај филм приказује обреновачкој публици одмах након премијере у Београду.

Директор Јавног предузећа Спортско културни центар ,,Обреновац” Иван Јегоровић најавио је да ће и у наредном периоду бити веома квалитетан културни садржај за све суграђане пре свега најављен је почетак нове позоришне сезоне.

drugasajt

Главни јунак филма, Владица (Петар Стругар) је професионални каратиста, шармантни бонвиван који је некада био велики таленат, али није направио велику каријеру због превелике склоности ка проводу и ноћном животу. По окончању каријере враћа се у родни град и заљубљује се у Снежану (Христина Поповић) и везује се за њу и њеног малог сина Вукашина. Владица жели да се брине о њима, али схвата да не уме да ради ништа осим каратеа. Његова потрага за послом који би му омогућио да брине о породици коју је управо почео да ствара, доводи га у низ комичних ситуација.

У филми играју: Петар Стругар, Христина Поповић, Никола Којо, Сергеј Трифуновић, Андрија Милошевић, Катарина Жутић, Миодраг Мики Крстовић.
Жанр: романтични, љубавни, комедија. 
Година производње: 2016. 
Трајање: 115 минута. 
Режисер: Данило Бећковић.
Земља порекла: Србија. 

Пројекција филма биће и среду, 5. октобра од 18.00 и од 20.30 сати. 
Цена улазнице је 250 динара, а све додатне информације могу се добити на број телефона 011/8721-361.