poljoprivreda
poljoprivredaКомисија за пољопривреду Градске општине Обреновац почиње нови процес приближавања стручних служби пољопривредницима Обреновца. Наиме идеја је да се службеници поделе по реонима како би свако лице било задужено за одређени број месних заједница. 

 
Члан Већа Градске општине Обреновац Александар Богићевић изјавио је да пољопривредници из свих месних заједница се могу обратити стручним лицима за све врсте помоћи. 
 
– Они су им на раполагању з попуњавање захтева за регистрацију домаћинстава, сва стручна питања и питања везана за субвенције. Идеја нам је да у наредном периоду направимо берзу где би пољопривредници имали прилику да пласирају своје производе где би ми представљали сервис између месних заједница – казао је Богићевић.
 
У свакој месној заједници биће одређен дан када ће бити пријем пољопривредника за све проблеме и захтеве. 
 
Овом акцијом активности пољопривредника биће додатно олакшане. Запослени у канцеларији за пољопривреду Градске општине Обреновац излазиће на терен и на тај начин бити на располагању свим суграђанима широм територије општине Обреновац.

 
Лица задужена испред Канцеларије за пољопривреду за сарадњу са месним заједницама су :
 
Ивана Милутиновић ( 064/83-22-676) : Грабовац, Дрен, Вукићевица, Орашац, Љубинић. 
 
Весна Станковић ( 064/83-22-035) : Пољане, Баљевац, Конатице, Јасенак, Дражевац, Мала Моштаница, Барич, Пироман, Стублине.
 
Наталија Ђотуновић – Јаковљевић ( 064/83-22-681) : Бровић, Велико поље, Бело поље, Мислођин, Забрежје, Обреновац, Рвати.
 
Радомир Ђотуновић ( 064/83-22-034)  : Ушће, Скела, Ратари, Уровци, Кртинска, Трстеница, Звечка.